onsdag 13 maj 2015

Faxe träolja vit

Just nu kampanj på Vit Träolja. Stort utbud av trädgårdsprodukter. Se aktuella rabatt kampanjer här! För maximal hårdhet vid användning på furu- eller grangolv, förbehandla med faxe lut.


Faxe träolja vit ger en ljus och vitskurad färgton. Ytbehandling av golv framställd av förädlade växtoljor. Ger golvet slitstark yta som är lätt att underhålla.


Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Faxe Träolja vit Faxe Träolja är den ursprungliga och välkända oljan som är lätt att arbeta me och som ger träet en mycket lä. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar att. Gör en bra affär på Faxe Panel Lye Träskydd Vit 1L Lägst pris just nu 2kr bland st butiker.


När man pratar om träolja menar man oftast en olja som lämpar sig bäst för behandling. För vita bågar färgsätt oljan med. Både lut, träolja och såpa finns med vita pigment om man föredrar det rent estetiskt.


Oljan skall inte förväxlas med hårdvaxolja som är en helt annan produkt. Die Pflege mit faxe Holzbodenseife reinigt und. En behandling med såpa är ett helt naturligt. Vitpigmenterad golvolja som skapar en mätta torr och behaglig yta till ditt lutade ,. Att behandla trä med träolja är ett bra skydd mot sprickbildning, uttorkning och mögel.


Natural Wood Golvsåpa - klar - Klar såpa till rengöring och såpbehandling av obehandlade, såp- eller lutbehandlade trägolv. FAXE Träolja Ersätter datuGranskningsdatuDownload Document. Lukt Lukt av organiska lösningsmedel. Löslighet Inte blandbart med vatten.


Den lut jag använde heter Faxe Lut och finns också i färgaffärerna. Det finns dock alternativ till att olja golvet med vanlig träolja , alternativ som ger snarlika golv men som ger en bra mycket tåligare yta. Finns i färgtonerna vit , grå, brun, svart och klar (transparent).


Utvecklad och producerad i Sverige. Att välja rätt träolja för din altan och dina trämöbler. Träolja 2-in-allround som är lättstruken och håller länge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg