tisdag 5 maj 2015

Rund spegel med läderrem

Fina sminkspeglar med det allra bästa ljuset. Stort utbud av fin heminredning. Hitta din favoritspegel här idag! Butiken för dig som älskar slöjd. Se vårt sortiment direkt online!


Dekorera väggarna med speglar och låt ljuset studsa. Vi har speglar i olika stilar och storlekar. Fri frakt till butik Störst på soffor. Kommer i lager igen slutet av oktober. Snygg lättplacerad rund spegel med läderrem.


Storleken på spegeln är: Diameter: 40. Så enkelt ger du din runda spegel ett lyft med en läderrem. Residence hjälper dig med de bästa tipsen för att göra om din spegel.


En rund spegel med guldfärgad metallram som hängs upp med en kedja. Snygg och trendig rund spegel med rem i mörkbrun läderimitation. Här är stora och små väggspeglar, med och utan ram, som passar lika bra i vardagsrum som badrum.


Att inreda med speglar är en konst,. Stora speglar , små speglar , runda speglar , fyrkantiga speglar. Här hittar du speglar av alla de sorter.


En stor rund spegel upp på väggen står just nu högt i kurs i inredningsmagasin,. Med endast en stor rund spegel blir hela väggen klar. Rund spegel med läderrem och metallram. Väldigt fin spegel som med sin storlek gör den användbar i dom flesta rum i hemmet. Du skapar på så sätt en helt annorlunda atmosfär, där rummet får en helt annan identitet och där.


Så gör du: Häng upp spegeln där du vill ha den med hjälp. Få intressanta idéer för möbeldesign ~ Wentglas. En stor, rund spegel med ram och rem för upphängning i läder. Läderremmar i olika dimensioner och färger.


Passar bra till smycketillverkning, dekoratiner, låsanordning,accessoarer m. Oavsett om du letar efter en stor spegel , en rund spegel eller kanske en helkroppsspegel så kan du vara säker. Läs med i vår policy för personuppgifter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg