måndag 11 maj 2015

Motorvärmarkabel defa svart

Sök enkelt via bilens reg-nr! Kvalité för hemmafixare och proffs. Motorvärmarkabel Calix Anslutningskabel meter.


Denna kabel passar de flesta orginalmonterade motorvärmarna från Volvo och Renault. Krympslang 14mm vit,rö svart nkrantz. Modernums motorvärmarkabel är en finsktillverkad produkt av högsta kvalitet. Gummikabeln som är av typ Drakaflex-Tarmo är mjuk och följsam ner till -50°C.


Hos Swedol hittar du fordonstillbehör, maskiner, hydraulik, elartiklar, lyft och last, verktyg och arbetskläder för proffs, företag och privatpersoner. Med lock och väderbeständig gummikabel. Vi har bil- och garagetillbehören som får dig att längta efter kvalitetstid med bilen. DEFA PlugIn skarvkablar består av ett plastbelagt flexibelt metallhölje som skyddar själva kabeln från värme,. Jämför Pris Och Köp Direkt Online!


Spara tid och pengar med Kelkoo. Använd motorvärmare, och du spar både pengar och miljö! Köpte ny bil i våras och ska nu skaffa motorvärmarkabel inför vintern. Defa Mini motorvärmaradapter.


Självstängande lock och oljebeständig gummikabel. Bil- och garagetillbehör för kvalitetstid med bilen. Vi erbjuder fantastiska priser och snabba leveranser. Vi har ett stort utbud av elprodukter till ett bra pris Största urvalet av Modernum. Upp till - LÄGRE PRIS med SNABB leverans.


Se våra bildelar till Vw här! Buntban svart , UV-beständig (utomhusbruk) Visa varianter. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen.


Det står Temro på locket och uttaget liknar en DEFA eller Calix-kontakt. Känns ju helt vansinnigt att kasta det pga att jag inte har en motorvärmarkabel ! Hitta och köp defa motorvärmarkabel hos Kelkoo. Sök bland hundratusentals objekt:. DEFA levererar värmesystem av högsta kvalitet ABKATI lagerför bl.


DEFA motorvärmare, DEFA kupévärmare, DEFA batteriladdare och DEFA styrenheter som täcker de.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg