torsdag 7 maj 2015

Batteridriven fyrhjuling

Vi har fyrhjulingar i alla olika storlekar och prisklasser! Full fart med häftiga elbilar och andra häftiga elfordon för den lilla fartdåren. Här finns det elbilar, motorcyklar och fina fyrhjulingar till ditt barn!


PJ Masks Leksaksbil Eldriven är en batteridriven fyrhjuling med motiv hämtad från Pyjamashjältarna. Med säker körförmåga kan ditt barn åka mot nya utmaningar.

Hos oss ska du känna dig trygg - Garantier enligt Svensk standard och heltäckande reservdelsportfölj. Produktbeskrivning för Polaris Outlaw EL ATV till barn V. Polaris Outlaw, en super fet 2-hjulisdriven (Drivning på båda bakhjulen) crosser med laddningsbart. Köp ATV via Klarna, Köp billig ATV, Superbilligt, Superbilligt.


Smarta batteriladdare från som underhållsladdar ditt batteri och ser till att det är fräscht när du behöver använda din fyrhjuling eller Quad. En egen eldriven minibil är en dröm för alla små bilentusiaster! Fyrhjuling X Power, Orange.

Här hittar du ett stort utbud av häftiga och roliga elbilar, fyrhjulingar och elmotorcyklar. Skriv in den e-post som används vid inloggning. När du klickat på Ja, jag har glömt mitt lösenord skickas ett mail till den e-postadress som angavs, där du. Batteridriven fyrhjuling från Smoby, redo att köras! Den har ett 6V uppladdningsbart batteri och är tvåhjulsdriven.


ATV Huset, störst i Sverige på fyrhjulingar och tillbehör. Suzuki, Arctic Cat, Hisun och Goes ATV. Vi kan allt om ATV och ATV Tillbehör. Smidig och praktisk produkt.


Har hittills bara provat med bildäck, men det gick förvånansvärt snabbt att fylla. I väldigt bra skick, inga fel! Det går också att hitta en batteridriven snöslunga där du tar ut och laddar batteriet eller en eldriven snöslunga som du laddar direkt med sladdanslutning. Drivs med laddbart 6-voltsbatteri, laddare medföljer.


En fyrhjuling behöver du inte heller klättra upp i när du skall flytta dig några tiotal meter till nästa plats, du sätter dig bara bekvämt ner på den. Säkerhetsbälte och skyddsbåge, så den har möjlighet att vara säkrare än en fyrhjuling i varje fall. Markfrigången ser dålig ut!

Kunde inte ladda in sökresultat Försök igen. Motorsweden är idag en av marknadens främsta aktörer inom affärsområdet ”lätta fordon” såsom Mope Dirtbike, ATV, Elcykel och Lekfordon. Vi hos 4Speed erbjuder ett brett sortiment av billiga fyrhjulingar. Med allt ifrån 250c, 500c, med upp till 800cc på våra 4xarbetsforden,. Du kan också välja en batteridriven klippare om du vill ha en smidig maskin, och har en gräsmatta som klipps färdigt inom minuter.


Att installera en gräsklippare. Fin batteridriven fyrhjuling , perfekt för barn 3-år. Den vill inte ladda men är man lite händig så löser man det nog.


Företaget bedriver försäljning och reparation av Atv, Utv samt mopeder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg