torsdag 21 maj 2015

Växthusdörr

Nedan ser du våra olika dörrar, enkeldörrar och pardörrar. Enkeldörren är högerhäng i. Visar min egen dörr, = år gammal och tidstypisk växthusdörr. Vi skapar rum i trädgården - med kvalitet och kunskap! Hej, måste ju få säga att detta din blogg var jättetrevligt o titta på.


Grönsta bygger och tillverkar växthus, specialväxthus, orangerier, garden centers. Drömmer du om att bygga växthus? Designa ditt växthus och köp online här! Tillbehör växthus hjälper dig att inreda en plats där både du och dina växter kommer att trivas.


Skånska Byggvaror har ett stort sortiment. Få bygginstruktioner och inspiration för att bygga ditt eget växthus, så att du kan förlänga den nordiska sommaren. Specialister på glasade konstruktioner och tekniska installationer. Vi slutar aldrig att utveckla nya, innovativa lösningar. Miccolo är ett väggväxthus i mindre modell men ändå stort tack vare hög tak- och sidohöjd.


Perfekt för terrass och balkong för urban odling. Passar även till andra växthus. Inte så stort kvadratmeter, snyggt och mysigt, särskilt om man också bygger in en kamin. Vårt växthus (begagnat) är inköpt i våras och alla rutor är i glas. Höstdagarna fortsätter att vara milda och på kryddterrassen har de ringblommor som blivit kvar satt igång med ännu en blomning!


Heltokigt, men det går inte att. Odling i växthus förlänger säsongen och gör att man kan odla växter som vårt klimat normalt inte tillåter. Ett växthus kan man ha mycket mer användning av.


Nordens bredaste sortiment av Kullager och Rullager. Men nu är det sommar och New Dawn börjar att blomma. Att odla i växthus ger en extra krydda.


Det ger möjlighet att anta utmaningar men det är inte helt enkelt. Det svåraste är kanske att undgå att det blir för. Dörrarna är identiska bortsett från att en.


När vi kom hem, några timmar efter midnatt hade dörren fått eget liv och låg någon meter. Hjul till växthusdörr st. Nytillverkat fönster ihop med begagnad dörr.


Växthushjul till Emma, Erik, Oscar Växthus. Tala om hur stort växthus du behöver så gör vi fler fönster. Det börjar bli dags att ersätta de sönderfallna pardörrarna på växthuset och jag skulle.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg