fredag 8 maj 2015

Polykarbonatskiva

Jämför priser och läs recensioner på Belysning. Plan PC är ett klart, transparent plastmaterial som ger 2gånger större slagmotstånd än glas vid endast hälften av vikten. Välkommen till Hammerglass AB! Problem med glaskross, inbrott, vandalism?


Skivor av polykarbonat (PC, karbonatplast) är glasklara och har en enastående slagseghet, ca gånger högre än för plexiglas (akrylplast), som i sin tur är.

Makrolon DX är en solid polykarbonatskiva , speciellt framtagen för LED-applikationer. Brett urval av plastskivor. Beställ på vår hemsida och få dina plastskivor levererade direkt till. Halvfabrikat och plastbearbetning i toppklass.


Plexiglas och Makrolon i alla former. Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - På Online Shopping.

En site för de med intresse för turbo och trimning av bilar och andra fordon, speciellt i Sävar med omnejd. Entrétak JABO Aluminiumstag med polykarbonatskiva. Vikt 1kg Använd månader. Med år i branschen är vi specialister på tak- och fasadsystem i polykarbonat och glas.


I sortimentet ingår även takfönster, kupoler och taklanterniner. Hög slagtålighet och värmebeständighet. Polykarbonat-plast för egen bearbetning eller totallösning från ULÖ plast. Handla snabbt och lätt via vår välsorterade e-handel. Konkurrenskraftiga priser med hög.


Klar polykarbonatskiva framställd genom extrudering. Dess slaghållfasthet är utmärkt och vikt endast hälften av glasets. Makrolon GP - solid polykarbonatskiva i standardutförande främst avsett för inomhusbruk som t ex ett tåligare alternativ till glas. Plastmästarn AB lagerhåller stora delar av nedanstående sortiment. Varor som av någon anledning inte finns på vårt lager i Mölndal transiteras.


Här hittar du vårt sortiment med aluminiumrad och polykarbonatskiva för entrétaken och i trä för farstutak.

Konsolerna till farstutaken är justerbara i sidled. Viktig information till våra kunder! Vi använder oss av välkända transportföretag för att säkerställa transporter av era best. Har letat igenom alla forum, men inte hittat någon information kring huruvida det är energi-ekonomiskt smart att i (eller utanpå?) ett befintligt 2-glas. HS Vakuumplast AB är baserat i Kramfors och utför skärande legoarbeten i vakuumformning och purskum.


Taket är speciellt framtaget för för att kunna använda uterummet eller. Vår produktion jobbar mest i Akrylplast.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg