tisdag 26 maj 2015

Torkvinda jordankare

Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - På Online Shopping. Skruvas ner i jorden med hjälp av medföljande handtag. Passar både parasollstång och torkvinda. Välkommen till oss på Jula!


Kilformat jordankare som enkelt slås ner i marken och håller torkvindan stadigt på plats. Inställbart för 3 och mm rör. Jordankaret är inställbart för rör med diametern 3 och mm. Slås enkelt ner i marken och håller torkvindan stadigt på plats.


För enkel fastsättning av torkvinda , utegran m. Vridstång för montage ingår. Kapacitet: ½ – st maskintvättar. Flexibel 3-armad torkvinda som är smidig att förflytta. Torkvindan roterar, så du kan stå kvar på samma.


Med jordankare sitter torkvindan stadigt i marken. Smidig kilform gör att den lätt slås ner i marken, du slipper grävandet och cementen. Marknadens bästa torkvinda ! Tillhörande jordankare håller torkvindan stadigt på.


Praktisk trearmad torkvinda för utomhusbruk i galvaniserat stålrör med kors och armar i aluminium för. Sortimentet och tillgång varierar mellan varuhusen. Harald Nyborg - Fyndmarknaden.


Se om varan finns i butik. Vacker dekoration för trädgården. Markrör medföljer ej, använd gärna jordankare (se särskild bild). Extra-lina m finns att beställa. Du har blivit utlåst på grund av för många misslyckade inloggningsförsök.


Använd funktionen för Glömt lösenord för att låsa upp och välja ett nytt. Praktisk torkvinda för utomhusbruk i galvaniserat stålrör med kors och armar i aluminium för maximal vädertålighet. Hej Jag försökte förankra en torkvinda med jordankare men det är lite för lös jord så ankaret sitter inte ordentligt. Finns det något smart sätt. Vi hjälper dig att hitta rätt jordankare trädgårdstillbehör.


Jämför priser och läs recensioner på Trädgårdstillbehör. Berg eller sten är inget problem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg