tisdag 19 maj 2015

Skarva begränsningskabel

Allt du behöver när du behöver det. Besök vår butik eller handla online! Har din robotgräsklippare klippt sönder begränsningskabeln eller slingan?


Se till att skarva ihop kabeln igen med rätt typ av skarvdon så att inte fukt kan. Hej, Tänkte göra om en slinga till min robotklippare jag haft ett tag nu. För att förenkla tänkte jag klippa av avgränsningskabel, skarva i och dra en ny bit.


Handla enkelt och smidigt med hemleverans till. Jag har en Robomow men för lite begränsningskabel för att slutföra min. Kvittar ju hur bra skarvar du gör om du har kabel med hölje som småningom släpper. Har gränstråden gått av, eller behöver du utöka med fler zoner i gräsmattan? Gardena skarvkoppling behövs för att skarva begränsningskabeln till din.


Planera noga hur begränsningstråden ska dras så att du minimerar antalet skarvar av tråden. För att bestämma hur mycket begränsningskabel som krävs kan. Ibland behöver man skarva in en bit begränsningskabel för att kunna.


Använd en skarvkoppling till. Vårt reparationskit är perfekt när du behöver laga en trasig begränsningskabel eller göra mindre. Köp slingkabeln till ett bra pris online hos Sveriges största återförsäljare av Automower! Tips att tänka på är att aldrig skarva kabeln för då. Skarvdonet ger en fuktsäker skarv av begränsningskabeln som tål att ligga i jorden i många år.


Installerade begränsningskabel under torsdag och fredag. Har ca 280m kabel ligger utlagd. Med två stycken skarvar på den. För skarvning av elkablar upp till 4V (3-pol mm²).


Ledningstråd till lösmeterpris till Worx Landroid. Behandlad för att klara nedgrävning i gräsmattan. Taggar: signalkabel, Gardena, robotblippare, begränsningskabel ,. Vid en senare installation kan du kapa och skarva på ytterligare begränsningskabel.


Inkoppling Om den medföljande kabeln inte räcker till går det att skarva med mer kabel. Visa information om tillbehör: Vi rekommenderar ocks. Kopplingar för begränsningskabel till robotgräsklippare.


Genom att begränsningskabeln sätts i samma märlor sitter de tillräckligt tätt för att robotgräsklipparen inte ska se det som en begränsning utan kör över den. Kabelskarvning hittar du hos Elbutik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg