torsdag 16 april 2015

Trallvirke 22x120

Impregnerat trä ett perfekt val för att bygga trädäck som tål väder och vind. Leverantör: Kurt Lagergrens Trävaru AB. Trall impregnerad NTR AB 22x120. Letar du efter tryckimpregnerat virke till ditt byggjobb?


Vi på K-rauta erbjuder bland annat trall, byggtimmer, regel och sparrar i olika storlekar från populära. Vilket virke ska jag välja? Välj rätt virke för ändamålet. Vid vissa typer av konstruktioner utsätts träet utomhus med tiden för påfrestningar.


I vårt sortiment finns till exempel tryckimpregnerat trä för fuktutsatta platser, naturligt trallvirke med skydd mot väder och vin. Vi hoppas kunna öppna igen på söndag kväll. Använd vår nya trallväljare för att räkna ut exakt vilket material du behöver. Få materialet packat eller levererat med några enkla klick.


Just nu pågår en större teknisk uppdatering av beijerbygg. Vi jobbar så fort vi kan och beräknar att allt ska vara. Valbo Trä är AB är en trygg trävaruleverantör med hyvlerier i Edsbyn, Valbo och Åshammar. Företaget har en lång historia som ger.


Denna trall säljs som kortlängd. Moelven erbjuder ett brett sortiment av brun trall. Den kan fås slät eller rillad och i standard eller premium kvalitet. Brunimpregnerat trall blir vackert grå med. Derome Timber producerar tryckimpregnerat virke såsom trallvirke , ytterpaneler och hyvlade reglar samt stolpar.


I sortimentet finns både grön- och bruntryckt virke. AB Karl Hedin är en av Sveriges ledande privatägda träkoncerner och det är vi stolta över. Vi vill stå för trygghet, lokal närvaro, hög kvalitet, kompetent. Plus modifierat trallvirke kommer från de bästa furu-distrikten i södra Sverige.


Behandlingen görs industriellt och träskyddsmedlet tränger djupt. Tryckimpregnering innebär att virket skyddas mot röta genom att behandlas med träskyddsmedel. Ska gör en liten altan på mark, den blir 7x 330. Jag tänkte bara lägga den som en rektangel (med stenplattor under), alla tvärsgående reglar dras.


För trallvirke se även vår Altanberäknare. Välkommen till Byggvarulistan. Vi på Byggvarulistan brinner för byggvaror.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg