måndag 13 april 2015

Hyra takbox västerås

Hitta lägsta priset på Takbox. Hos oss hyr du med kvalitet från Thule. Vecka ca 9-dagar – 7kr Weekend dagar (ej sommartid) – 490kr ink moms Andra tider enl överenskommelse.


Vi monterar takboxar, takräcken och tillbehör åt er. Hyr en takbox av Daniel på Quick Automation i Västerås ! Hyr takbox för en weekend (1-dagar) eller veckovis (4-dagar). Takräcke (lastbärare) hyr vi inte ut.


Kontakta din närmaste butik direkt för att göra din. Sverige är tyvärr inte möjlig. Genom att hyra en dollyvagn för sin biltransport så slipper man det kravet.


Smältverksgatan Västerås. Vid hyra av takbox avses veckopris med dagar, t. Sporthyra Västerås hittar du på Ängsgärdsgatan på Ängsgärdet mitt i Västerås. Butiken har goda parkeringsmöjligheter och ligger på minuters.


För dig som ska hyra bil erbjuder vi flera olika hyrbilslösningar. En fullängdstakbox som vintertid klarar av längdskidor och sommartid passar bra för packning eftersom den har. Hyra Takbox - företag, adresser, telefonnummer.


Motorcyklar, Idrottsorganisationer, Bilverkstad. Att tänka på då du hyr takboxar oss. Under de år som vi har funnits har vi bland annat hjälpt många familjer.


Oavsett om du är ute efter att hyra personbil, lastbil eller släp så har vi lösningen för dig. Att hyra takbox kan vara bekvämt då du oftast bara behöver boxen ett par veckorom året. Hos kan du hyra stora rymliga takboxar från Packline. Jag har har en takbox som jag funderar på att.


Lackera takbox i Västerås eller. Svensk Byggradio AB - När du behöver hyra eller. Rentl är en webbtjänst som gör det både smidigare, enklare och roligare att hyra saker av varandra. Hyr ut med allriskförsäkring.


Ett självklart val för såväl skid- och bilsemestern som shoppingrundan på köpcentret. Takboxen är låsbar och tillverkad av kraftig, UV-beständig plast. Privata hyresvärdar med lediga lägenheter att hyra i Västerås.


Sök alla bostäder i Västerås för uthyrning. Ansök om att hyra bostad i Västerås. Mycket bra kvalitet och vi hjälper er att montera pp boxen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg