fredag 17 april 2015

Grenuttag ip44

Delbetala i upp till månader. Utomhusgodkänt grenuttag med självstängande lock och petsäkra samt jordade uttag. Fästögla samt hål för upphängning eller fast montering finns att tillgå. Godkänt för utomhusbruk IP44. IP-klassat grenuttag utan kabel!


Detta utomhusgodkända 2-vägs grenuttag från Anslut är en mycket robust modell som tål hårda tag.

Uttaget har självstängande. Set med skarvslad förgreningskontakt och grenuttag. Allt du behöver för att ko. Upphängningsanordningen gör uttaget enkelt att skruva. Grenuttag med och utan brytare.


Letar du efter ett nytt grenuttag ? NetOnNet erbjuder ett brett utbud av olika grenuttag med eller utan strömbrytare. Skarvslad jordad m IPSvart Gummi.

IP-klass 4 för utomhusbruk. Du har blivit utlåst på grund av för många misslyckade inloggningsförsök. Använd funktionen för Glömt lösenord för att låsa upp och välja ett nytt. Kopplingen är IPklassad för utomhusbruk.


Din kontorsbutik på nätet med bra. Inga grenuttag håller IPmed stickproppar i om det inte är en speciallösning. Häng upp det så högt och så skyddat att det inte kommer vatten på det.


GAROs grenuttag för 1- och 3-fasdrift. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Enkel montering och inkoppling.


Grendosa för utomhusbruk För universell användning utomhus för fritid och i trädgården. Tål vattenstänk, skydd enligt IP44. Med självstängande lock och fyra skruvhål för fastsättning. Se vårt sortiment av grenuttag andra elprodukter här.


Låga priser Snabba leveranser Hög servicenivå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg