tisdag 21 april 2015

Gamla elkontakter

Söker du efter Gamla strömbrytare? Nu , även lägre pris! Här hittar du klassiska strömbrytare, eluttag, datauttag och andra eltillbehör i klassisk design. Strömbrytare i vit porslin från Fontini.


Beställ enkelt Renova online. Vägguttag i Renova serien. En serie eluttag från Schneider Electric i äldre design i svart och vit. Här hittar Ni lampor, lampsocklar och takkoppar i porslin, bakelit eller duroplast. Idag behöver vi el till allt, t. Byggnadsvårdsbutiken Västerås butiken med traditionella byggprodukter, färg och inredning Allt inom byggnadsvår isolering, lindrev, linsnöre, ullsnöre.


Vi har elprodukter som belysning med spotlights i vår webbshop! Spara i minneslistan Sparad i minneslistan Fri frakt. Nu är det ju tydligen standard med jordade uttag överallt, ska man då byta elkontakter på t ex fönsterlampor till jordade eller hur är det tänkt?


Brödrost Elektro Helios Retro Vintage 60-tal En mycket snygg brödrost med sladd där du kan rosta två skivor, en på varje sida. Kontakten passar i jordade uttag. Sedan borde det underlätta om du skär loss de gamla uttagen från tapeten och lossar dem från väggen (med strömmen bruten).


För att koppla in elektriska apparater i hushållen behövs en sladd med en kontakt med ett bestämt utseende för att den ska passa i ett eluttag som också. Har sett riktigt gamla sådana som man haft för typ år sen. Ofta när man köper gamla lampor är det en ojordad kontakt som man inte kan stoppa in i väggen i ett modernt hem.


Den kontakten är mycket enkel att. För mig verkar det vettigare om det var tvärtom. Min gamla lödkolv har ojordad kontakt. Svar: Det finns en anledning. Efter mycket letande har vi äntligen hittat strömbrytare och eluttag till huset som vi tycker om,.


Köper och säljer reservdelar till gamla hus. Här hittar du bland annat strömbrytare , eluttag m. Välkommen till Sekelskifte. Visar produkter inom kategorin Lampkontakter, tillbehör.


Vilken elkontakt och spänning är det i det land jag ska åka till? Voltkonvertering, kontaktkoverterare m. Vi erbjuder rekonstruktion och nytryck av tapeter efter gamla tapetfragment.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg