torsdag 23 april 2015

Behandla lärkträ

Vilken typ av färg kan man måla lärk me för färgen skall sitta? Jag har köpt en bit lärkträ som jag ska sätta som förstärkning i kölen och som stötta. Sen när det härdat skulle jag behandla med boracol för att. Italien, byggd nästan uteslutande av lärkträ.


Skulle det trots allt komma regn på den behandlade. Lärkträ Gran Tryckimpregnerat. Vanliga frågor Nylagd lärk. Hur vill du att det skall se ut?


Vi använder cookies och tredjepartscookies för att säkerställa att du får maximalt utbyte av vår webbplats. Hur mycket du behöver underhålla din altan beror givetvis på vilket virke du valt samt hur det är förarbetat. Om du fortsätter utan att ändra dina.


Många trätrallar behöver inte behandlas utan har. Det är ett gammalt handelsnamn för en järnsulfatförening och har använts för att behandla husfasader i århundraden. Järnvitriol är egentligen ingen färg. LÄRKTRÄ Kraftfullt virke utan tillsatser av gift, ofta med ursprung i Sibirien.


Vilken olja ska jag använda till min altan, som jag tänker bygga? Jag tänkte använda sibiriskt lärkträ , som ska vara ett förhållandevis vanligt träslag för. Ytbehandling av trä utomhus.


De flesta väljer att täckmåla uteträ eller behandla med någon form av lasyr. Täckmålning skyddar trät till 1 mot UV-ljuset. Eftersom sibirisk lärk har ett naturligt motstånd mot röta och svampangrepp behöver virket inte behandlas med skadliga kemikalier.


Sibirisk lärk, direktimporterad - lägre pris. Fullgod ersättare för impregnerat. Altanen vid Qvarsebos hus har fått en silvergrå, sammetslen yta genom behandlingen med SiOO:X träskydd.


Den ljusa vackra lystern är mycket uppskattad. Tyvärr gäller det inte enbart lärkträ. Vi köpte vaxad tryckt trall för ~år sedan på Beijer som skulle vara underhållsfritt i tio år. Odlingskrage som tillverkas i lärkträd för lång livslängd. Behandla kragen med linolja varje år.


Levereras isärmonterade, sprintar sätter du i själv. Efter två strykningar med träskydd behandlar man en gång med väderskydd för att säkerställa att ytskiktet håller kvar sin höga nivå av kisel. Vi säljer hyvlat virke av äkta sbirisk lärk ifrån Irkutsk län, Sibirien.


Trallvirke, fasad och reglar i olika dimensioner. Det finns en lång tradition av att olja in obehandlat trä i Norden. Vi har länge känt till att oljat trä håller sig längre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg