onsdag 1 april 2015

Runda isformar

Roliga isformar och drinktillbehör. Snabb leverans, oslagbara priser! Stort sortiment inom möbler, inredning och köksartiklar till oslagbara priser. Solglasögon: StyleLounge hittar de bästa priserna för alla stilar! Isbollar XXL - glöm fyrkantiga isbitar och iskuber.


Dessa isformar ger perfekt runda isbollar som kan fyllas med mynta, bär, frukt etc. Gör stora, smaktsatta isbollar med Jumbo Ice Ball Maker från Prepara! Fyll med frukt, bär, saft. Perfekt till whiskyglaset!


En form för att frysa runda isbitar. En stilig effekt att använda i drinkar och dessutom håller större isbitar kylan längre. KitchenTime har ett brett sortiment av isformar i olika storlekar och material. Bra priser, välkända varumärken och fri frakt. Passar både till drinken och till saften.


Skapa hjärnor för endast 4sek. Gör fina, runda isbollar att kyla drycken med i dessa isformar från Prepara. Isform för tillverkning av isklot med diametern cm. Köp Isformar till bra pris online. Vi har Nordens största utbud med blixtsnabba leveranser.


Välkommen in och fynda, vi har allt till festen! Till att börja med så är ju idén väldigt bra, runda isbitar som både ser roligare ut samt håller din dryck kyld mycket längre. Gör isbollar med denna roliga isform som ser ut som en ärtskida! Du plockade ut din isform med de där kub-formade. Glöm de tråkiga fyrkantiga isbitarna.


Isform Diamant, 2-pack - En isform i form av en diamant som får dina drinkar att se extra lyxiga ut. Ladda isformen med det du föredrar, exempelvis färska bär. Få stora runda iskuber med denna isform från Lurch. Färg: Blå Material: Plast.


En iskubsform har en perfekt storlek för många saker, här är fem användningsområden du (kanske) inte har tänkt på. Här hittar du Sveriges största urval av öl- och whiskyglas samt mängder med bartillbehör och annat trevligt för både hemmet som krävande miljöer som barer. Silikon är ett fantastiskt material.


Det är verkligen framtidens material inom bakning och matlagning! Med detta material släpper dina bakverk mycket enkelt från. Stora isbitar gör drinken snygg och kall. Att göra stora iskuber hemma är varken svårt eller dyrt.


Vi skickar med gratis frakt direkt till din brevlåda!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg