måndag 13 april 2015

Stängselnät

Kvalitetsprodukter till alla hem! Olivgrönt stängselnät på meters rulle för villa- och industristängsel. Underhållsfritt nät för dig som vill bygga stängsel, spaljéer, kompostbehållare m. Galvaniserad stomme klädd med grön PVC-plast. Stort utbud av kompletta stängselnät , elstängselnät och nät på rulle hos oss på Granngården!


Stängselnät med el eller utan. Välj från ett brett utbud av stängselnät för hun får, höns och vilt. Eller skydda dina växter och odlingar från oinbjudna gäster? Vi har både vanligt stängselnät för att bygga.


I vårt stora sortiment kan du hitta villastängsel, flugnät. Grindar, bullerplank, staket och elstängsel för industri, arbetsplats och företag. Hur sätter man upp ett stängsel? Vad behöver man tänka på ? Här hittar du bra tips och information om stängsel och gör det själv. Vi säljer, levererar och monterar allt från nätstängsel, panelstängsel och palissader till manuella och motoriserade grindar, vägbommar och elstängsellarm i. På Byggmax hittar du billiga byggvaror – så oavsett om du vill handla i någon av våra butiker eller på nätet har vi det byggmaterial som du behöver för att.


Vi är stolta över att få fortsätta traditionen med att producera eget stängselnät av hög kvalitet,. Mörkgrönt, olivgrönt, svart och galv. Leder direkt till vår E-butik Köp bara villastängselnät, klicka. Detta är endast ett urval av vårt sortiment. I våra varuhus hittar du många fler varor!


Ett brett utbud av staket och optimala stängsellösningar: metallstaket, Aluzinc staket, grindar, panelstängsel, trästaket, plaststaket och mur av block. Jämför priser och läs recensioner på Trädgårdstillbehör. NSH NORDIC har en gedigen och bred distributionsnät i hela Skandinavien. Hitta en återförsäljare i ditt område här.


Nils Ahlgren producerar och levererar klassiska stängsel av högsta kvalitet till industri, villa och offentliga områden. Välkommen till Nils Ahlgren! Produktinformation “Standard” för industristängsel i Sverige är meter högt stängselnät med 50×mm maskstorlek samt tre rader taggtråd upptill. Du har blivit utlåst på grund av för många misslyckade inloggningsförsök. Använd funktionen för Glömt lösenord för att låsa upp och välja ett nytt.


Vi utför även stängselmontage med våra erkänt skickliga montörer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg