tisdag 14 april 2015

Grön motorvärmarkabel

Sök enkelt via bilens reg-nr! Jämför Pris Och Köp Direkt Online! Spara tid och pengar med Kelkoo. Kvalité för hemmafixare och proffs. Jordad motorvärmarkabel med Calix minikontakt.


Kabeln är godkänd för utomhusbruk och håller sig flexibel även vid mycket låga temperaturer. Motorvärmarkabel för anslutning till Defas apparatuttag Mini Plug. Använd motorvärmare, och du spar både pengar och miljö!


Defa Mini motorvärmaradapter. Vi erbjuder fantastiska priser och snabba leveranser. Modernum lampa till motorvärmarkabel. Logga in för att se prisuppgifter.


Använd när vi hade en VW Polo och sedan förvarad i förråd. Funkade sist vi använde den, och funkar säkert nu me även om det har gått några år. Hur mycket kostar grön kabel egentligen! Du har blivit utlåst på grund av för många misslyckade inloggningsförsök.


Använd funktionen för Glömt lösenord för att låsa upp och välja ett nytt. Sedan att den gröna lilla kabeln med sina kontakter är som gjord i sten när det råkar vara lite minusgrader är ju bara dåligt. Kostar 3nya på mekonomen. Jag säljer den för hälften.


Hur ska jag veta vilken motorvärmarkabel jag ska ha? Så någonstans mellan Norrstrand och Sörmons ridklubb ligger numera en grön motorvärmarkabel helt ensam, övergiven och trasslig. Grön ”Gr” lampa tänds då laddaren går över i slutladdningsfas.


När endast grön lampa är tänd är laddaren i lågladdningsfas (underhållsladdning). Diam 370x220mm djup 370mm. Komplett med stickpropp samt uttag som passar till. Bara skarva ihop färgerna!


Finns i färgerna: grå, svart, rö blå, gul, grön och transparent. Om du önskar att det skickas per post så tillkommer porto.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg