onsdag 1 mars 2017

Godispåse retro

Elektronik och Prylar i Retrostil. Beställ online, snabb leverans! PC, Mac, 3DS, och Vita finns här. Godispåsen för dig som växte upp på 80- och 90-talet. På den tiden valde man noggrant ut ett par S. Ska du ge bort smågodis till en vän?


Köp retro godispåsar och fyll de med kondomer istället! Våra retro -sötsaker kommer från några av Sveriges ledande godistillverkare och leverantörer,. Låt nostalgin flöda med retro godis från Roliga Prylar. Vi har alla klassiker du minns. Jag är lite osäker på om jag vill ha dessa eller inte.


Skandinaviens viktigaste blogg för män. Låt dina godispåsar vara den perfekta lilla överraskningspåsen eller godispåsen genom att dekorera och tillsluta påsarna med. Kalas är kul men egentligen är det ju finalen som alla väntar på, fiskdammen eller skattjakten där belöningen är godis. Aiotko antaa ystävällesi karkkeja?


Osta retro karkkipusseja ja täytä ne ennemmin kondomeilla! Gör godispåse med fint omslag med egen bild och text. Perfekt tillbehör till festen, bröllopet och barnkalaset! Denna pin hittades av emil. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest.


Känns garanterat igen av 70- och 80-talister! GODISPÅSE RETRO 18X11X26CM. Retro Godis Kungliga Karameller 200g. Ditt namn: Din e-postadress: Din fråga:. Har dykt ner i kartonger och annat hos de små auktionshusen på.


Att ropa in en låda med massor av saker är som en godispåse. Den klassiska lilla godispåsen har fått en ny glansperiod i handeln. Påsens nyvunna popularitet har även gett ett uppsving för förpackningsbolaget Stenqvist i. Ett måste med några i varje godispåse – de varade ju så länge om man inte tuggade. Eller ska jag säga den perfekta kombinationen av sommarklänning och godispåse ? Den här randiga klänningen slank ner i påsen när jag var på Beyond retro i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg