tisdag 28 mars 2017

Fasadskiva paroc

Paroc är den ledande tillverkaren av brandsäkra och energieffektiva isoleringslösningar i Östersjöområdet. Isoleringen placeras bakom ventilerad fasad. Premiumprodukt av styv glasull för utvändig isolering på vindtät stomme. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.


Fasadskiva är en glasullsboard med lamda 031. Finns i tjockklekar 3 5 och 100mm.

Tackar, dock hutlöst dyr variant det. Och den finns inte om jag. Papperet ska vara vänt inåt när skivan monteras utanpå.


Paroc kompletterar sitt sortiment med Klimatskiva ZERO, en brandsäker stenullsskiva med en ny infästningsmetod som gör att en energirenovering motsvarande. PAROC element är högklassiga sandwichelement med ytskikt av stålplåt och en kärna av PAROC structural stenull. Skillnad på Paroc och Rockwool. Allt om isolering, efterisolering och vägledning till byggregler.


Med STENI fasadskivor kan du sätta din egen prägel på fastigheten – oavsett om du bygger nytt eller renoverar.

ROCKWOOL produkter är brandsäkra , ljudisolerade och har en lång livslängd. Cembrit är en distributör och tillverkare av fibercementprodukter i Europa och erbjuder ett urval av fibercementbaserade produkter för tak och fasader. Nackdelen med mm fasadskiva är att det inte går att bygga på mer isolering utanpå om. As a pioneer in the insulation industry Paroc aims to fulfill the changing demands today’s world sets for the environments we build for ourselves.


Stenullsskiva Paroc Solid. Styv glasull för utvändig isolering på vindtät stomme. Tjocklek: 4 eller 1mm. För infästning av fasadskiva. Levereras inom 2-vardagar.


Gå till produkt Lägg i varukorg. Låskil till BEWi Grundelement. Paroc är ett Finlandsbaserat företag som tillverkar mineralullsisolering. Arbetsmiljön jämförs genom att utvärdera de olika monteringsalternativ som finns med avseende på säkerhet och arbetsställningar. Cellplast Ecoprim från Paroc.


Vi har nio procent av den del av marknaden där vi finns me. Med Stofix tegelfasadsystem kan du konstruera en äkta tegelfasad med säkert, beprövat tegel. Fasaden motstår både sommarens regn och vinterns frost.


ARBETSANVISNING Ecoprim Varmvägg 2Byggboken på Paroc.

Hålad stålprofil för vertikal och horisontal montering på fasader. Info för stoventec fasadskiva. Få resultat från sökmotorer i en!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg