tisdag 21 mars 2017

Snöslunga på grus

Via Svevia kan du köpa grus och kross från någon av våra ballastanläggningar! Visst kan en snöslunga fungera på grus. Det som är intressant är vad för grusunderlag du har. Jag har pga förra ägarens snålhet?


Funderade på att skaffa en slunga på vårrean till nästa år! Men hur fungerar det om man har en grusad uppfart? Kör man ivär gruset med då?


En snöslunga kan vara önskvärd hjälp när snön vräker. Ligger det grus eller småstenar på infarten så kommer de att dras in i maskinen och kastas. Vilken typ av slunga ska man satsa på för att röja en garageinfart och gårdsplan med grus och gräs i botten? Södra Sverige med ömsom blötsnö och kallväder.


Jämför slungtyp, arbetsbredd och vikt De bästa på marknaden just nu! Snöslungor som blivit Bäst i test! Här köper du din snöslunga på nätet!


Här får du lite tips på hur du ska tänka inför köpet av din snöslunga. Justerbara släpskor möjliggör att köra på ojämnt underlag, exempelvis på grus. Flertalet av snöslungorna på granngården. Köp snöslunga fraktfritt online på Granngården!


Låt er inte skrämmas av att det är en kinesisk motor på hästkrafter, denna snöslunga gör definitivt bra ifrån sig i förhållande till sitt pris. Hårt packad snö från plogbil är inte heller något problem så länge du inte låter kanten växa på sig. Vidare gör Stigas snöslunga ett bra.


Om du istället har lösa underlag som exempelvis grus. Denna typ av snöslunga är där med ofta större och drivs på. Hitta De Bästa Erbjudanden Online!


Spara - På Online Shopping. Kan man använda en snöslunga på grusgång och makadam? Det senaste snökaoset fick mig att fundera på motordrivna. När du ska välja snöslunga är det. Men vill du kunna arbeta mer effektivt och ta del av fördelar som att kunna köra på grus över större ytor ska du välja.


Tack vare de medformade och justerbara släpskorna går det att köra på grus. Detta är en bensindriven snöslunga och har en tankvolym på liter. Saker värt att tänka på efter ett köp av snöslunga. Rikta aldrig den snö som slungas mot en annan människa då det kan vara grus eller is som slungas. Den passar även för körning på grus , vilket kan vara viktigt för en del villaägare!


Att tänka på när du köper snöslunga. Vi kan tillhandahålla moderna och miljövänliga hjullastare i klasserna 7-ton. Större delen är utrustade med komplett maskinstyrning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg