torsdag 2 mars 2017

Vinylgolv byggmax

Snabb leverans, oslagbara priser! En av Nordens ledande mattbutiker på nätet för både privatpersoner och företag. Var nere på byggmax och tittade på laminatgolv till köket idag och fick då syn på ett vinylgolv som vi gillade skarpt. Stor prisskillnad på golven. Kvalitet till toklåga priser.


Alltid öppet köp i dagar! Hittade ett intressant golv på Byggmax Dels för att det var tunt, endast 5mm men också för att det sägs bli vattentätt i skarvarna. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.


Våra nya vinylgolv är inte bara vattentäta, de klarar också den stekande solen. Tack vare en ny tillverkningsmeto där vi har. Reparationskit Kährs Lackade Golv. Vinylgolv BerryAlloc Pure Click Toulon Oak 976M.


Vi har fräscha och spännande plastplattor från Bergo. Golvplattorna är tillverkade av slitstark plast. Hos Golvpoolen får du alltid fri frakt samt gratis varuprover. Dagens vinylgolv är så pass välgjorda, att det är svårt att se vid en första blick om det är riktigt trä eller sten som ligger på golvet. Levereras inom 2-vardagar.


Gå till produkt Lägg i varukorg. Snyggt plastgolv, vinylgolv och vinylmatta i fria mått. Vår idé är enkel, vi erbjuder byggvaror med bra kvalitet till ett lågt pris till både hemmafixare och proffs. Du hittar även projektbeskrivningar till de flesta.


Det billiga byggvaruhuset online. Därför har vi ett brett utbud att erbjuda dig och dina golvytor. Har du frågat runt vad andra har? Har själv inte lagt in något golv ifrån byggmax då jag jobbar på ett riktigt byggvaruhus.


Jämför pris och spara pengar när du köper Byggmaterial på nätet. Ledande på laminat- och vinylgolv. Om du söker ett golv i laminat eller vinyl har du hittat rätt tillverkare.


Gerflor äger varumärket Mipolam som var först i. Serie: Premium, Tål golvvärme. Funderar du på att köpa ett nytt golv? Vi guidar dig längs vägen.


Börja med att välja ett rum nedan: Kök Sovrum Hall Vardagsrum Annat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg