onsdag 15 mars 2017

Ryska timmerhus

Ryska timmerhus – Sök igenom de bästa fastigheterna på Mitula. Vi på Sibcon bygger timmerhus i två olika utförande. Dels handbilade timmerhus och maskinfrästa. Vi har även fulltimmerhus i vårt sortiment.


Men att köpa hus av en rysk tillverkare ställer krav på goda språkkunskaper. Dessutom har Ryssland inte samma. Minimalism i ett timmerhus. Ett hus där hela väggen mot trädgården är av glas.


Du står i kylan utanför och ser hur elden i kaminen “slickar. HEJ Jag har en bekant som funderar på att bygga hus från Ryska Timmerhus. Nu undrar vi om det finns någon som har erfarenheter av. Vi bygger även hela timmerhus av Sibirisk lärk, gran, eller nordrysk fura med mycket kärnved.


Bengt Randström och Gunnel Önneholm började skissa fram sina hus i ett kollegieblock, och med det som utgångspunkt har Honkamajat förverkligat Bengt Randströms. Byggnadsprojektets huvudentreprenör. Letar du efter timmerhus ? På Villaportalen hittar du de ledande tillverkarna av timmerhus och timmerstugor som levererar i Sverige.


Kolla på bilder, i bildgalleriet. Vi tillverkar gedigna och prisvärda timmerhus i rundtimmer. Våra timmerhus och elementhus med trästomme präglas av de modernaste tendenserna inom trähusbygge och projektritning och ytterst hög kvalitet. Kuusamo hirsitaloja muille. Ett timmerhus från Honkamajat är mer än bara ett hus.


Det är ett hem – och en medveten investering i familjen, friheten i livet, lugnet, fritiden och vännerna. Timmerhus , timmervillor och timmerstugor individuellt planerade för varje familj. Bygg ett hem som håller för livet och hjälper din familj att må bra.


Välkommen till Ensillerestugan i Ånge! I år har vi tillverkat timmerhus av svensk tradition med knutar av dalamodell. Vi skräddarsyr efter era önskemål. Mammuthus bygger individuellt designade timmerhus , trähus och fritidshus.


Du kan få ditt hem inflyttningsklart eller som ett huspaket för själverksamma byggare. Anebytimber, Giab Concept bygger timmerhus av hållbara, naturliga material av svensk skog. Cantata är ett timmerhus utformat för att vara funktionellt, med sina tydliga och finskurna fasadytor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg