onsdag 22 mars 2017

Neopren metervara

Handla metervara och mycket annat hos Cellbes. Förnya ditt badrum hos Cellbes. Lakan, örngott, påslakan och mer. Från förkläden till muggar. Någon som vet var man kan köpa neopren som metervara ? Jag behöver nån kvadratmeter för att sy fodral till batterier och till min iPod.


Här på nätet visar vi enbart ett urval av våra tyger. Ett elastiskt och mjukt, modernt tyg som påminner om neopren , som man känner igen från surfdräkter. Passar bra till klänningar, kjolar och byxor. Jag har hittat en tunn förut på en nätbutik som säljer tyg men de verkar inte ha kvar det.


Jag funderar på att börja dyka i svenska vatten denna sommar. Nu e jag på jakt efter dykprylar. Kan man köpa neopren på metervara och göra sin egen dräkt? Vart kan man köpa neopren tyg?


Logga in för att följa detta. Neopren har även kommit till användning för slangar för kemiska produkter, ytskikt i oljeledningar, kabelisolering m m. Materialet används inom dykningen. Köpa Neopren Gör det själv. Neopren även kallat Kloroprengummi (CR) är ett syntetiskt gummi som kombinerar god väder-, olje och brandbeständighet. Stort utbud av överdrag och dynor.


Visa alternativa produkter. Här hittar du Klädtyger, Hemtextil, Gardiner, praktiska Tillbehör och Färdigsydda produkter! Hos Swedol hittar du fordonstillbehör, maskiner, hydraulik, elartiklar, lyft och last, verktyg och arbetskläder för proffs, företag och privatpersoner. Jag tänker sy några saker i neopren (mm dubbelnylon) men det går inte så bra i symaskinen. Riktigt jäv…dåligt för att vara mer exakt.


Knä- och skenbensskydd i neopren och hårdplastförstärkt. Perfekt för katamaran-, skiff eller annan typ av segling där du behöver skydda dina knän. Neopren är ett syntetiskt gummi med en mängd olika användningsområden. Som ett tyg, har neopren ofta en nylon eller spandex stöd på ena eller båda sidorna för. Gummibeklädd handflata och fingrar.


Kardborrband vid handleden. Vi gillar friluftsliv och en aktiv fritid. Gummi Duk och lister tillverkade av gummi kan levereras antingen på rulle eller tillskuret enligt dina specifikationer.


Vi har många kvaliteter att välja bland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg