måndag 20 mars 2017

Kamin gammal stil

Söker du en gjutjärnskamin? Nordic Heating erbjuder flera olika kaminer i gjutjärn i gammal stil. Vår kaminrenovering är mycket grundlig och vi ger års garant när ni köper renoverade kaminer av oss.


En gammal kamin blir som ny hos oss, det garanterar vi! Kaminen har extra lång rökgasväg. Med sin raka former och täckta sidor finner den sin plats både i den moderna stilen och i. Tillverkad i Danmark och känd för hög kvalitet,.


Kommentar: Ellipsformad kamin där du kan välja mellan tre olika brännkammare och. LEVABO håller koll på olika stilar ,. Hos Mariebergs hittar du gjutjärnskaminer i alla stilar och prisklasser: vi har kaminer från Contura och en lång rad. Royal Viking är en 1år gammal modell. Den här kaminen bjuder på en riktigt fin. Den ger en läcker modern känsla både i nybyggda hus och i hus där gammalt möter.


Vedkaminer AB säljer vedkaminer, kaminer , bastukaminer till verkligt fina priser. Det billiga byggvaruhuset online. Snabb leverans, oslagbara priser! Gratis frakt och retur, vad du än köper.


Braskamin i gammaldags stil med kokplatta BETTY 8kWtillverkat av gjutjärn- material med värmelagringsförmåga. Serien har den senaste förbränningstekniken vilket gör den mycket effektiv. Nybyggda hus i gammal stil.


Bygghyttan i Karlsborg AB. Kura ihop dig framför kaminen och vänta på våren. Här får du inspiration och tips på olika prylar som gör det mysigare framför brasan.


Vi har också några fina, nya kaminer som är tillverkade efter gamla modeller. Har du en gammal kamin du vill fixa till? Hör av dig så kan vi hjälpa dig! Cronspisen tillverkar kakelugnar i gammal klassisk stil.


Hej Jag har en gammal hederlig gjutjärns kamin står nere i min källare för dom som bodde här tidigare än mig skulle bygga gillestuga där nere. Vi är experter på kaminer - spisar och annat gammalt som pryder ett hem. Vill du smycka Ditt hem med något.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg