tisdag 28 februari 2017

Burträsk bygg och trä

Burträsk Bygg - Trä vi bygger stugor och andra byggnader för en aktiv fritid. Vi vill gärna bygga ditt nya fritishus: Uppfylla dina drömmar om ett trivsamt boende på din fritid. Därför bygger vi stugor som passar. BURTRÄSK KNUTTIMRAT FRITIDSHUS m².


Detta klassiska timmerhus med en stor och fin altan är ett omtyckt fritidshus. Modellen Burträsk har en hall, sovrum, kök. Både inritkning och pris skiljer mellan olika byggföretagen och därför kan det vara bra att. Förutom ett brett sortiment av bra produkter erbjuder vi också kunskap, service och goda råd.


Bolaget skall bedriva vidareförädling av sågade trävaror, försäljning av byggmaterial, försäljning av timrade stugor, äga och förvalta aktier samt därmed. Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. Martinsons är Sveriges största producent av limträ, träbroar och byggsystem i trä för flerbostadshus, hallar och läktare. WB Trä tillverkar specialsnickerier baserade på en kombination av anrik hantverkstradition och modern träteknik. Vi finns i Burträsk , några mil.


Använd funktionen för Glömt lösenord för att låsa upp och välja ett nytt. Och som gärna utvecklar produkterna i nära samarbete med dig eller. XL- BYGG Kalix Vi på XL- BYGG älskar trä på alla sätt och vis. Nu kan du hämta data om personer, företag, telefonnummer, bostäder och fordon via API eller fil. Fönster: 3-glasfönster isoler.


Numret går till en tjänst som kommer att koppla dig vidare till. Skogsmaskiner, Glas, Förrå Virke. Koncernen har cirka 4anställda och omsätter drygt miljard kronor. Tore och Tobias Karlsson har byggt en ny stor lokal i Burträsk.


Sedan har järnaffären byggt ut, mejeriet byggs ut och WB- Trä utvidgar,. Finns cheapy bygg varuhus. Här berättar vi om hur företaget startade och några milstolpar i vår utveckling.


Nu erbjuder vi ett trevligt hus som ligger i populärt kvarter. Här har man nära till sjön Burträsket, lekpark, skola och de central delarna av Burträsk. För oss har gränsdragningen mellan entréparti och ytterdörr i. Genom vår kompetens vill vi bidra till att användandet av trä ökar och blir det självklara.


Vi börjar närma oss sluttampen av processen i Burträsk och inom några.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg