fredag 24 februari 2017

Infästning i leca

Den är tillverkad i zink och är utvändigt gängad. Invändigt är den gängad för metrisk skruv. UPAT Turbo M är speciellt.


Hej, Jag ska bygga en carport och har fått för mig att i ställer för stolpar på plintar, mura upp en grundmur av leca på ena sidan, på vilken jag. Utåtställda vridspärrar hindrar pluggen från att rotera t. Jag behöver göra riktigt starka infästningar i 30cm Leca grundmur och undrar kort och gott vilken produkt eller teknik som är det starkaste. Därför har vi utvecklat lättbetongskruven HL – en infästning som du skruvar direkt i lättbetongen. Du får ett tryggt montage med högt lastvärde,.


Kunskap och råd om infästning. Här kommer en lista med länkar innehållande noggranna anvisningar om infästningar i olika material: Bilden tillhör dinbyggare. Bygger en grund till ett växthus och ska bla fästa en syll av trä i sockeln av leca.


Vilken infästning är optimal. Expanderspik är ju bra i övrigt, är detta. Rätt val av infästning för montering av bärlina.


Oavsett vilken fasad du ska fästa bärlinan i, är det viktigt att se till att du förankrar i husets. Ahlsell hjälper dig att välja rätt infästning med vårt breda sortiment av betonginfästning, plugg, beslag, skruv,. Tung infästning i lättbetong blir lätt match för ny skruv! ESSVE Heavy Load lättbetongskruv är avsedd för tunga montage i porösa stenmaterial.


Att fästa i porösa material, kräver rätt typ av infästning för att det ska hålla. Det är viktigt att använda rätt infästning till rätt användningsområde. Leca , Ytong, Siporex och Blåbetong. Valet av infästning beror främst på vilket byggmaterial du väljer, men även. Vår leverantör på skruv och infästning är Essve.


ESSVE är marknadsledande i Norden på infästningslösningar till bygg- och verkstadsindustrin. Pluggfri betongskruv, för tung infästning i betong, sten och murbruk. En självgängande betongskruv, som ger en expansionsfri infästning.


Lättbetongskruv för infästning i Leca och lättbetong. En cookie underlättar ditt besök och vår webbplats blir mer användbar och funktionell. Skall en trävägg putsas (t ex brandskäl) bör den nätas med speciell infästning. LECA är en förkortning av Light. Ankarmassor för infästning av pinnbult, gängstång eller armeringsjärn i massiva och porösa material såsom betong, tegel, hålstensmaterial, Leca och lättbetong.


Leca består av små lerkulor och cement som är format till block. NP Nilsson tillhandahåller allt från grun väggar, infästning till takstolar, väggelement, inredning, kök och bad. Orsaken till sådana ras är nästan alltid dålig infästning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg