onsdag 8 februari 2017

Limfog valnöt

Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - På Online Shopping. Vi säljer Amerikansk och Europeisk limfog i valnöt direkt från importör. Limfog är ett skivmaterial tillverkad av lamellstavar fingerskarvad. Användning - Bänkskivor, trappor, möbler, inredning.


Limfogen tillverkas både mot vårt lagersortiment och orderstyrt efter kundens önskemål med hänsyn till vad som är tekniskt möjligt. Limfog i kombination med skivmaterial som MDF eller HDF är en vanlig kombination som ger unika produktegenskaper samtidigt. Skivorna har oftast en stavbredd på c:. Valnöt och Amerikansk Al kommer från.


Finns som fingerskarvad och helstav. Limfogskivan kan användas i många olika sammanhang. Vanligast är fönsterbänkar. LIMFOG - Helstav och fingerskarvat med fl. Till trappor, bänkskivor,.


Hittar du inte vad du söker så kontakta oss för rådgivning,. Hos oss på K-rauta hittar du gedigna och prisvärda hyllplan från Moelven och Cello. Vi erbjuder praktiska hyllplan i en rad olika utföranden och storlekar. Limmad med helstavar, vilket innbär att det är endast långa lameller och inga skarvar.


I flikarna nedan hittar du specifikationer för våra vanligaste lagervaror. Egenskaper - Obehandlad massiv stavlimmad skiva med mm breda stavar - WBP-limmad. Att leverera precis det du beställt, precis när du beställt det är en hederssak för oss.


Har vi lovat något, då kan du lita på det. Köksbänkskivor av hög kvalitet, tillverkade med helstavar. Vi håller inga färdiga bredder och längder utan har ett mpris.


På så sätt betalar du endast för. Alltifrån en rökig ek till en nordisk björk. Kanske däremellan en aromatisk valnöt för att blandas med en balanserad ask?


Klicka här för fler intressanta beställningsvaror än. Med vårt utbud av hyllplan kan du få ut din väggförvaring till det yttersta och samtidigt matcha din personliga stil. Våra hyllplan finns i olika.


Vi är ett lokalt ägarlett familjeföretag som finns i hjärtat av Södermanland. Klassisk limträskiva som kan agera så mycket mer än bara hyllplan. Välkommen till Jula och prisvärd renovering!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg