tisdag 14 februari 2017

Eksteg trappa

Material i din trappa idag Handleder i Ek. Har du köpt en trappa från Drömtrappor och har egna bilder som du vill bidra me. Boka kostnadsfritt hembesök enkelt på hemsidan så kommer en montör hem och kikar på er trappa samt ger ett pris.


Dags att renovera din trappa - Hos Herrljunga ledstångsfabrik så kan du köpa ek och ask steg med montering direkt på nätet. Vi erbjuder olika nyanser med osmo. Vi rev bort alla mattor på stegen, gjorde egna eksteg av ek laminatgolv,.

Snabbt, enkelt, prisvärt och hållbart. Vårt trapprenoveringskoncept innehåller allt för att renovera din trappa inomhus på ett enkelt sätt och den blir som ny! När du väl har bestämt dig för en trappa , kan du med hjälp av monteringsanvisningar själv sätta ihop och montera den. Det är enklare än du tror. Den enkla vägen till din egen drömtrappa.


Följ bara vår guide så får du se hur smidigt det är. Ta första steget och kontakta oss för rak trappa till utrymning, industri, kontor eller bostad. Raka utrymningstrappor i stål är som regel varmförzinkade.


Snygg och praktiskt trappa.

Johansson valde att klä sin trapp i ek när han skulle renovera och det blev ett resultat som han verkligen blev nöjd med. När du beställer en trappa hos oss kan du fritt välja i vårt stora urval av material, stolpar, träslag, ytbehandling och tillbehör. En trappa blir i regel flitigt. Här kan du se bilder på en del av dom trappor som vi har förnyat.


Extra Steg Fontanot Long Line Cm. Pris denna trappa med oljade eksteg. Trappa Fontanot Long Line Cm. Ett hårdare träslag ger självklart en tåligare trappa som håller sig fin längre.


Specialverktyg för att kopiera. Raka trappor är enklare att renovera. Inge laminat, du kommer slå ihjäl dig. Köp färdiga eksteg (stepkit) och limma dit, måla resten vitt sen har du en snygg och fungerande trappa. Vi har som målsättning att kunna leverera och montera just Er trappa i Malmö eller dess närområde till ett riktigt bra pris och med.


Snart vitmålad (ett eller eventuellt två lager kvar). Till den har vi köpt parkett, kom fram till att. Priset varierar beroende på storlek, om du har en öppen eller stängd. Just nu är det trappor med eksteg , vitmålade sidostycken eller detaljer samt att de ofta är kompletterade med stålräcken.


Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för trappa efter. StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder.

Här är en L- trappa vi fick beställning på som numer bor i Lindome. Utförande i Vita vanglar och sättsteg med oljade eksteg och mattlackerade handledare i ek. Klassisk, traditionell trappa med oljade eksteg och övriga delar vitmålade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg