torsdag 9 februari 2017

Isolering 120

FLEXIBATTS är en flexande isoleringsskiva som är anpassad för träregelkonstruktion. Produkten är tillverkad av obrännbar, ljuddämpande, fukt- och. ISOVER har marknadens bredaste sortiment av isolerprodukter. Isoleringsskiva tillverkad av obrännbart stenull. Därför kan vi erbjuda dig den bästa lösningen för byggisolering, dvs isolering i grunder, väggar.


Cellplast för användning vid t. Invändig isolering av rektangulära vent ilationskanaler, luftbehandlingsaggregat och kanalkomponenter. Vi förbehåller oss rätten att det kan finnas priser som ej är uppdaterade. På K-rauta hittar du isolering till ditt bygge, renovering eller nybyggnad.


Vi erbjuder isolering från prisvärda Isover, Isola-Platon och Weber Saint-Gobain. Glasullsskivor är flexibla och lätta. De finns tillgängliga i en rad olika storlekar, de har en robust karaktär, är ej brännbara och är CE-märkta.


Kvalitetscentrum för tätskikt, takpapp och PIR isolering. Används som värmeisolering i alla typer av byggnader. Stålregelskiva är en regelskiva för stålregelstommar. Skivans mått är anpassade till standardstålreglar för perfekt passform.


Högsta tillåtna yttemperatur på ytbeklädnaden är 1ºC. ISOVER är ledande inom isolering och isolerlösningar med över års erfarenhet på den svenska marknaden. Vårt fokus ligger inom hållbar utveckling. Allt om isolering , efterisolering och vägledning till byggregler.


Alu-Brandbatts 1är tillverkad av obrännbar, fukt- och vattenavvisande ROCKWOOL stenull. Ena är sidan belagd med ett ytskikt av aluminiumfolie. På taket kan jag få in betydligt mer isolering då där sitter ordentliga. Jag skulle nog nöjt mig med säg 1-1om inte väggarna har mer. Rockwool Alu-BrandBatts 1isolering från Rockwool AB.


Skiva av fukt- och vattenavvisande stenull för utvändig brand- och värmeisolering av ventilationskanaler. Vi på Sundolitt är specialiserade inom isolering och har många års erfarenhet inom ämnet. Våra produkter för isolering sänker era energikostnader.


Vid tilläggsisolering av t. Hur kan dom tunna väggarna i ett flygplan. Kraftfull polyuretan isolering till nästan alla konstruktioner - läs mer om produkterna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg