torsdag 16 februari 2017

Grovspackel

Det här är ett grovgraderat lättspackel för användning inomhus. Ett grovgraderat lättspackel avsett för lagning och spackling i tjocka skikt på puts, betong, lättbetong och skivmaterial. Det ska ha en god fyllförmåga och används gärna på grova ytor då massan är grovkornig. Grovspackel används för väggar och golv inomhus.


Slitsam renovering framför dig?

Låt spacklet göra grovjobbet. Hitta ditt golvspackel hos oss på nätet. Vi har billigt golvspackel som håller hög kvalitet, golvspackel som passar många olika typer av golvytor - från.


Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Vi har olika spackel för olika behov, grovspackel fyller lite större håligheter och. Produktbeskrivning - Cementbaserat handspackel.


För spackling och utjämning av hål, ojämnheter, sprickor, svackor på golv och vägg.

Slipp obehagliga överraskningar som till exempel vattenskador genom att spackla och foga sprickor och skarvar innan du målar inomhus. Skriv in den e-post som används vid inloggning. När du klickat på Ja, jag har glömt mitt lösenord skickas ett mail till den e-postadress som angavs, där du. Allroundspackel som är särskilt lämpligt för spackling av våtutrymmen, men som kan användas på de flesta ytor inomhus.


En annan stor fördel är att det kan. Sadolin Gipsspackel är ett snabbhärdande spackel av hög kvalitet. Ett grått, Svanen-märkt handspackel med extra hög fyllförmåga av proffskvalitet. Dalapro Max är lämpligt på vägg- och takytor inomhus, inom renovering och. Avsedd för: I- och bredspackling av betong, puts, gipsskivor, gipsskarvar, tidigare målade ytor och lättbetong.


Endast för användning i torra utrymmen. Var noga med spacklingen Ett noggrant underarbete är en förutsättning för ett bra resultat. Se till att ha de rätta redskapen. Dammreducera cementbaserad spackelmassa för underlag av betong, lättbetong, sten och keramik, trä och golvgipsskivor. Spacklingen är därför viktig.


Har du valt att få färgen bruten så fyll i NCS-nr eller kulörval så kontaktar vi dig gällande kulör och NCS-nr.

Används vid uppfyllnad och fallbyggnad. Re: Puts eller grovspackel på LECA? Nu är jag ingen expert på LECA, men jag tänker på följande sätt: LECA suger en del, finns det risk att spacklet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg