fredag 24 juni 2016

Stubbfräs grävmaskin

Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. Nu kan vi presentera en helt ny stubbfräs för minigrävare, grävmaskiner , kompaktlastare, grävlastare och teleskoplastare.


RF-System AB tillverkar och säljer. Perfekt för - tons grävmaskin utvecklad för att maximera slipprestanda och samtidigt minska slitage på basmaskinen. Flöde från liter per minut. Seppis BMS-serie erbjuder ett brett spektrum av klipphuvuden speciellt konstruerade för grävmaskiner. En stubbfräs fungerar genom att ett roterande blad flyttar sig horisontellt fram och tillbaka medan du hugger.


Gör arbetet med att göra trädstumpar, både stora och små, snabbt med Bobcat stubbfräs. Få manövrerbarheten, kraften, tåligheten och säkerheten du har kommit. Bernards kraftfulla professionella stubbfräs. Otroligt kraftfull maskin som fixar nästan alla stubbar!


Transportabel fräs med kraftfull. Uthyrning av grävmaskin och mera. Vi har mer än års erfarenhet av maskinuthyrnig. Förena din grävmaskin eller kompaktlastares mångsidighet med STUMPER, och du får ett ekipage som kan fräsa de tuffaste stubbarna och rötterna. Denna stubbfräs skall ha dubbla fästen,.


Man fräser ner stubben under marknivå och fyller därefter på med jord och sår lite gräs. Kedjan består av fristående företag i samarbete. Stubbfräsning är ett utmärkt sätt att bli av med stubbar.


Sortiment och maskinpark kan variera något mellan depåerna. Sammantaget får Ni som avtalskund tillgång till en. HYR EN STUBBFRÄS - SLIPP DYRA.


Maskinen lämnar inte efter sig några spår i gräsmattan, vilket en grävmaskin gör och en stor yta måste återställas. Enkelt och robust konstruerad stubbfräs passande både minigrävare och kompaktlastare Endast st slangar kopplas till bäraren och ingen el behövs. Professionell stubbfräs för borttagning av stubbar, även på trånga ytor. Kraftfull Honda-motor och hårdmetalltandad frässkiva säkerställer bra.


Att gräva bort stubben med en grävmaskin är ett alternativ som oftas slutar med en. Vi kan serva hela Värmland från depå på. Med denna lätta stubbfräs så rullar jag lätt in på din gräsmatta.


Vi har allt från grävmaskiner till sågar och borrmaskiner. Vi finns i Lund och Ystad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg