tisdag 7 juni 2016

Elko strömställare

Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Du får alla produkter i din bostad i samma eleganta design och i samma väl. Tryckvippströmställare med sockel, vippa och ram av halogenfri termoplast. Tryckfastsatt täckram och vippa är standard.


Köp strömbrytare och vägguttag från Elko online på Elbutik. Vi har hela deras sortiment. ELKO strömbrytare i högsta kvalitet. Täckramen kan även fästas med skruv. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts.


Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. Beställ strömbrytare Schneider, Renova, Elko , Eljo m. Strömbrytare med snabb leverans. ELKO PLUS STRÖMSTÄLLARE MED SKRUVANSLUTNING.


Om det ska gå att styra två lampor från tre olika strömställare gäller det däremot att hålla ordning på vilka trådar som går vart samt att välja rätt typ. Elko plus är en design serie med många olika kombinationer av strömbrytare, dimmrar, uttag och kombinationsramar. Hur man enkelt kopplar in strömbrytare, strömställare.


IP55-klassad strömbrytare från Elko ! Denna utanpåliggande strömbrytare från Elko är en kapslad strömbrytare av typen 2-pol som har godkänts för utomhusbruk. ELKO RS STRÖMSTÄLLARE 2-P MED LÅS. Centrumplatta och ram av halogenfri termoplast. Brytaren levereras med st nycklar.


Nyckel kan tas ur både i till- och frånläge. Utanpåliggande strömbrytare från Elkos RS-serie! Elko Glimlampa till strömställare med ljus. Passar både strömställare med snabb- och skruvtillkoppling.


Elektro Elco AB utvecklar och marknadsför belysningslösningar till privat och offentlig miljö. Skruvanslutning av ledarna. Dubbla anslutningar per fas.


Extra överkopplingsklämma för biledaren. Försedd med membrannipplar. Produkter som strömställare och uttag har med ELKOs hjälp utvecklats genom åren och alltid varit användarvänliga för både in. Elko Fästram för fastsättning av strömställare i kombinationsram.


Impulsfjäder för montage under vippan när. Vägguttag, infällda, ojordade, RS-serien, 2-vägs med petskyd Elko Visa varianter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg