torsdag 16 juni 2016

Golv polermaskin

Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - På Online Shopping. Kontakta respektive hyrcenter för exakt information. Nilfisks polermaskiner polerar högglansiga golv glänsande rena och kan även användas för renovering av den här typen av golv.


Vi erbjuder tre versioner.

Polermaskin med dubbla mm polerhuvuden och variabel hastighet. Två polersvampar och två polerhättor ingår. Välkommen till oss på Jula! Ultra-High-Speed polermaskin tar enkelt bort däck- och skomärke, och bevarar golven skinande.


Kabelmodell för arbete utan avbrott. Ett oljat golv ger träet en varm och levande yta. Det finns några generella steg att följa för hur du oljar ett golv. Går det att använda denna för.

Polera golvet för hand med en slipduk. Handlar det om stora golvytor finns det polermaskiner med Scotch Brite-rondell att hyra på färgvaruhusen. Med en bra polermaskin blir din bil, båt, motorcykel eller dina golv blanka och fina. Utrustad med variabel hastighet och justerbart handtag.


Smarta bil-, garage- och transporttillbehör. Köpte en Röd Schotts Skur-rondell som jag sätter på min exenterslipmaskin. Jag Oljar mina golv själv. Högpresterande maskiner från Mirka, 3M och Flex. Tennant skur och polermaskiner används för underhåll av hårda golv.


Tennant Boch Bär batteridrivna gå-bakom polermaskiner med filtrering. POLERMASKINER ROTERANDE KUGGDRIVEN OSCILLERANDE Den mest aggressiva, men också mest svårhanterliga rörelsen. Används för grundbehandling, infärgning, rengöring, underhåll och renovering av oljade och hårdvaxoljade golv. Vi har polermaskiner som gör jobbet lättare när du ska göra bilen eller båten blank och fin. För toppslipning och applicering av golvolja och lut finns polermaskin att hyra.


Med smalt motorhus och högt vridmoment. Levereras med kardborrförsedd 1mm stödplatta och 1mm polersvamp. Verktygsboden har ett brett utbud av polermaskiner.

Städpulsens golvvård ger inte bara dina golv en ökad livslängd utan de ser bättre ut under tiden. Vi tar hand om ert golv i Stockholm, Sollentuna, Halmstad. Visa upp er företagslokal på bästa sätt och ge det intryck ni önskar av er verksamhet.


Städbutiken har ett stort utbud av. Sudergolv i Hemse är en golvfirma som har en butik med brett sortiment samt auktoriserade golvläggare. Hos Golvpoolen hittar du trägolv, laminatgolv, linoleumgolv och många fler från kända tillverkare.


Alltid fri frakt och gratis varuprover.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg