torsdag 23 juni 2016

Komfortskiva

Hej, ni som har lagt Platon komfortskiva , är ni nöjda med det? Funderar på att lägga in 2cm komfortskiva på blå Platonmatta men är lite skeptiskt. För högre komfort med Platon Golv. Används som värmeisolering av övergolvet.


Produkten går utmärkt att kombinera med golvvärme, t ex folie som läggs ovanpå. Golvet blir behagligt att gå. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.


Vi skall lägga ett trägolv på betong i källare. Stort urval av Start hos Golvshop. Vi kommer använda Platonmattor men funderar på om det finns något som som vi kan använda istället. Isola är din fuktproblemlösare i byggbranschen. Produkter så som asfaltmassa bildar en tät och elastisk yta som står emot det hårda nordiska klimatet.


Jämför priser och läs recensioner på Byggmaterial. Ett tjockt mellanlägg av träfiber som absorberar lju ökar gåkomforten och kompenserar mindre höjdskillnader i undergolvet. K rauta har en xps skiva som är cm.


Har för mig den hette komfortskiva eller liknande? Värmerören läggs ut enligt anvisningar från VVS-firma. Skivorna kapas genom att skära en skåra i skivan. T - Yet Another Trinado A Tornado based trimaran project Home Design. För värmeisolering av golv, samt trycklastfördelande vid tunna golvmaterial.


Leverantör: Isola-Platon AB. Kompostering – regler och råd ` spotidoc. Läggs ovanpå platonmattan XPS Extruderad (hård) skiva Falsad samt slipad för exakt tjocklek. Skyddar spalten så att inte vatten och annat. Isola satsar på produkter och system med hög kvalitet där du får både produkter och kompletta systemlösningar.


Gipsskiva Norgips Kortplank Fasad. Du kan lägga en sk Platonmatta på betongen ,som du drar upp lite. Platon Ventilerad Golvsockellist Golvsockellist av trä med utfrästa ventilationsöppningar. Komfortskiva Isola Platon 20mm.


Isolera förrådsgolvet - postad i Gör det själv: Hej Tänkte göra hemmabio i förrådet, allt är bra utom mitt iskalla golv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg