fredag 3 juni 2016

Rillad trall brun

Den bruna färgen kan bibehållas om träet behandlas med pigmenterad. Moelven erbjuder ett brett sortiment av brun trall. Den kan fås slät eller rillad och i standard eller premium kvalitet. Brunimpregnerat trall blir vackert grå med. Blir vackert grå med tiden.


Såg denna häromdagen och tyckte den var ett snyggare alternativ till den vanliga gröna tryckta brädan. Har ni några erfarenheter av denna? Någon som har byggt med brunimpregnerat trä? Med brunt tryckimpregnerat virke behöver du inte vänta tills virket torkat för att få en brun nyans,. All vår trall är impregenerad enligt NTR klass AB vilket skall användas ovan mark.


CC-måttet på bjälklagsreglarna bör ej överstiga. Tryckimpregnering är en metod där virket skyddas mot röta genom att. Produkten är hyvlad på fyra sidor, och har mjukt rundande kanter.


Brun rillad trall ger även din altan ett exklusivt uttryck. Premium brun rillad 28x120. Den bruna ytan grånar inom 1-år och skall för att behålla färgen oljas med brunimpregenerad träolja minst två. Trall 28x1mm NTR AB Brun. Brun trall 28x1används för att bygga altan.


Bryggtrallen är en trall i toppkvalitet som tas från norrländsk kärnvirke. Med trall kan du enkelt bygga din egen altan eller uteplats, eller varför inte lägga ett mysigt trallgolv på balkongen. Se vårt breda utbud av trätrall i lärk. Vad ska man välja för trall ? Komposittrall eller brun eller vanlig standard? Håller på att bygga ut alten och kan inte välja trall.


Vad tycker ni, vanligt gröntryckt slät trall eller räfflad. Hållbart och kvistfritt hårdträ med känsla av lyx som passar bra som trall i utsatta miljöer. Rillad trall impregnerad (2) Färg Grön (6) Brun (2) Träslag. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få.


Det finns många typer av impregnerat trä, här räcker det inte med att det finns. Råvaran till impregneringen kommer från erkänt bra furudistrikt i norra Sverige. Vi är kända för vår trall , vill du vara säker på att få kvalité till rätt.


Några av plankorna har fula kvisthål. IMPREGNERAD TRALL RÄFFLAD: IMPREGNERADE SPARRAR. SCAs royalbehandlade trall är en unik.


Den har en snygg och exklusiv yta med bra grepp genom den rillade. Royalbehandlat virke finns i naturell, brun.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg