torsdag 9 juni 2016

Köpa aluminiumplåt

Hej Jag försöker hitta aluminiumplåt som är 4-5mm tjock och ca 25x35cm stor till ett kylarbygge. De plåtfirmor jag kan hitta säljer bara 2xmeter. Tibnor erbjuder aluminium av hög kvalitet och ett stort utbud av aluminiumplåt , aluminiumprofiler, aluminiumrör och aluminiumstång.


Det är lugnt, hos Clas Ohlson har du upp till dagars öppet köp. Egenskaperna hos aluminium som gör det till ett intressant.

Köp : Avrundat till hel förpackning. Tja undrar om någon vet vart i stockholm man kan köpa 2-3mm aluminiumplåt alt rostfritt. Vet inte exakt hur mycket jag behöver men ca en halv kvadrat 50x100cm. Nedrans tjock för att vara aluminiumplåt , nästan pansar. Aluminiumplåt slät ban i rullar.


Köp prima stålplåt i vår webbhandel. STÅLMAX är en grossist som erbjuder låga priser åt alla, snabb leverans från vårt lager i Jönköping och dagars fri. Kontakta oss gärna med frågor eller prisuppgifter.

Stålshoppen tillhandahåller stål, järn, balk, plåt, rostfritt, aluminium och metaller till Örebro län med omnejd. Vi säljer till både privatpersoner. Brett sortiment av metallslöjd. Se vårt utbud direkt online! Bromma stål lagerhåller aluminiumplåt och aluminiumdurk.


LADDA NER VÅR LAGERPRISLISTA. Beställ idag, leverans imorgon! Ett billigare, snabbare och enklare sätt att köpa prima plåt.


Via vår webbutik kan du enkelt hitta den plåt du behöver, du ser direkt om vi har den på lager. Det kan vara komplicerat att köpa ett tak. Vi gör alla uträkningar så att du får rätt detaljer, rätt längder och rätt produkter.


Välkommen till Ståldepån AB. Ståldepån erbjuder produkter och tjänster av stål- och metaller till mekaniska verkstäder, plåtslagerier, smidesverkstäder och. Precis som rubriken lyder, var i Göteborg kan man köpa 5. Bör vara av hyffsat hård legering. Jag har letat lite här och.


Vi har funktioner som hjälper dig att köpa rätt produkt, till rätt pris: Sök Hitta rätt produkt till rätt pris.

Vi är din plåtslagare i Lun Helsingborg och Kristianstad. Vi utför verkstadsarbete, fastighetsservice, plåtarbete och mycket mer. Utveckling och tillverkning av kundanpassade aluminiumprofiler och komponenter.


Alutrade levererar allt inom aluminium. Kapning Vi kapar stångmaterial till önskade längder Balk, platt, runt och rör upp till 4mm bredd Klippning Vi klipper plåt upp till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg