onsdag 22 juni 2016

Epdm cellgummi

Cellgummi är flexibelt och är ett utmärkt tätningsmaterial. Köp online eller ring oss för personlig service! Gummidukar för livsmedelsindustrin som tål kemikalier.


Kuntze - vi kan gummidukar! Svampgummit är slutna gummiceller i EPDM kvalitet som är beklädda med en hud på alla sidor. EPDM är vad som ofta kallas för syntetisk gummi.

Det har god elasticitet som övriga gummisorter, men har andra egenskaper som gör det extra lämpligt under vissa. Tillbehör och verktyg för cellgummi isolering. Alla typer av tillbehör för att kunna arbeta med kaiflex isolering såsom verktyg, lim. Kyl- och kondensisolering med fogtätande slangar av syntetiskt cellgummi.


Kan användas både inom- och utomhus, och är inte särskilt dyr! Slutna celler, tätning för vatten och luft. EPDM cellgummi med slutna celler används ofta som mellanlägg,.


Läs mer om cellgummi , cellplast och våra andra material som används i produktionen av våra industridetaljer, förpackningsmaterial och andra produkter.

Etenpropengummi eller EPDM -gummi (Ethylene Propylene Diene M-class), är en typ av syntetiskt gummi som är en elastomer vilken har en rad användningsområden, till. EPDM rubber (ethylene propylene diene monomer rubber), a type of synthetic rubber, is an elastomer characterized by a wide range of applications. Tätningslist P-profil i EPDM. P-listen är den vanligaste tätningslisten för fönster och dörrar.


Klarar springor mellan 2-mm. Allroundlist för tätning, skydd och dämpning i hem, bilar, båtar m. List i högvärdigt EPDM-cellgummi. Försedd med dubbelhäftande tejp. Rund list ( cellgummi ) EPDM mm - Rund list av homogent gummi.


Listen är gjord av EPDM , diameter mm, hårdhet 15° Shore. Våra gummitätningar av cellgummi är särskilt användbara för värmeisolering och ljudabsorbering, och tätar mot såväl luft, vatten och olja. LA EPDM tätningslister från LA Leif Arvidsson AB.


Vi har ett stort utbud av olika typer av lister och dimensioner i lager. Properties: Value: Standard: A. Hardness: 44° ±° ASTM D240: A. Jämför priser och läs recensioner på Byggmaterial. Vi hjälper dig att hitta rätt epdm byggmaterial Byggmaterial och göra ett billigt.

Passar till springor mellan - mm. Fördel: Enkel och smidig att montera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg