fredag 24 juni 2016

Keim silikatfärg

KEIM Silikatfärg - inomhus och utomhus. Hållbara, färgstabila och miljövänliga. En värld av mineraliska färger. Unik sammansättning med oorganiska pigment ger längst underhållsintervall. Den klassiska mineraliska silikatfärgen med lång livslängd.


Keim putsfärg är lösningen när det handlar om infärgning av puts- och stenfasader. Miljönären använder gärna Keims färg. Det är en ren silikatfärg. Vi eftersökte ett färgsystem för puts och. Och vad kostar färgen sådär på ett ungefär?


En trigger för Keim att bedriva intensiv forskning och utveckling av färgtypen var kung Ludwig I av Bayern. Den konstälskande monarken var mycket imponerad av de. Optil är en bruksklar silikatfärg för normala innerväggar och tak. Färgtillverkaren KEIM har efter många års forskning tagit fram en silikatfärg som kan användas på trä. Systemet kallas KEIM Lignosil.


KEIM Lignosil Silikatfärg till trä Trä Ett byggmaterial med själ och karaktär Det finns knappast något annat byggmaterial som har så nära koppling till oss. Silikatfärg är en vattenburen färg med ett mineraliskt (oorganiskt) bindemedel som utgörs av vattenglas,. Vi finns med showroom på Rosenlundsgatan i Stockholm!


Brukspecialisten Tegel är nu en del av RCentruen inspirerande och dynamisk mötesplats som samlar. Har hört att det ska vara svårt att måla med silikatfärg. Hur gör man vad ska man tänka på, vad är speciellt med just silikat? KEIM Ecosil-ME silikatfärg för vägg och tak inomhus.


Den är helt diffusionsöppen och tillåter ytan att andas, därmed förhindrar man att det bildas kondens. Sammansmält kvartssand och pottaska, kaliumsilikat, med tillsats av oorganiskt färgpigment är grunden i Keims silikatfärg. Keim soldalit-ME: Silikatfärg : 9. Weber Strong betongfärg: Akrylatfärg: 10. Färg på Weber silikongrund: Akrylatfärg: 11.


Bernt Johansson på KEIM för färg och information. För värdefulla kommentarer och faktagranskning;. Keim men det finns en hel rad färger i handeln som utger sig för att vara silikatfärg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg