måndag 22 februari 2016

Verkstadspall

Vi har rullpallar till bra pris. Köp en ny elefantfotspall enkelt i vår webshop! Bottenplattan fungerar även som verktygsfack. Smarta bil-, garage- och transporttillbehör.


Underlättar arbetet avsevärt.

Arbeta i sittande ställning och spar dina knän. Justerbar höjd 4– 5mm. Stabil konstruktion i kromade stålrör. Bil- och garagetillbehör för kvalitetstid med bilen.


Rullpallar på hjul och rullpallar av plast. Alltid fri frakt och års garanti. Reglerbar arbetspall med mjuk stoppad sits på lätt rullade hjul.

Gerdmans har allt för kontor, lager och industri. Pålitlig funktionalitet Schysta priser Snabb service Beställ verkstadsinredning för ditt företag eller din hemverkstad hos Expondo! Men färgerna är vitt, svart, grått och. För att hitta de produkter som passar just din hoj kan du lägga till din modell här. När du sedan surfar runt i vår shop visas endast de produkter som vi vet passar.


Verkstadspall för proffs Art. Hitta rätt reservdelar till din bil. Provat många olika på jobbet, men bara global som håller!


LindeNytt ingår i LantbruksNet Sverige AB som driver portalerna BarnNet. Stolar byggda för att vara extra robusta och där längre stunders sittandes arbete inte ska vara påfrestande. Köp online, alltid snabba leveranser!


Lätt och stabil montagepall med stora hjul ⌀ 1mm (svängbara hjul, varav med broms). Med perforerade paneler på sidan för infästning av tillbehör för. Hem Övrig verkstadsutrustning verkstadspall ,stege.


Vi använder så kallade kakor på vår webbplats. När du använder vår webb accepterar du också att information om ditt besök lagras i din webbläsare Jag.

En behändig verkstadspall till verkstaden och garaget. Med möbelhjul för lätt förflyttning och verktygsbricka. Oumbärlig för alla mekaniker: mc stöd! Se till att din motorcykel står stabilt - då blir det mycket lättare att meka.


Pall V-i begränsad nyutgåva. Arbetsbänkar, pallar, stolar, verktygspaneler, verkstadsvagnar - vi har allt som behövs för en effektiv verkstad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg