onsdag 17 februari 2016

Attefallahus

Attefallshus som monteringsfärdiga byggsatser. Beställ ditt drömhus idag. Många attefallshus till låga priser. Sveriges mötesplats för säljare och köpare av attefallshus. Bygg upp till kvm utan bygglov.


Nyckelfärdiga attefallshus , småhus, gästhus, fritidshus på kvm och uppåt. Du som har ett en- eller tvåbostadshus får, förutom friggebod på maximalt kvadratmeter, även uppföra attefallshus på maximalt kvadratmeter. Om du vill ha något extra, inte tummar på kvalitet men till rimligt pris.


Polhus är det självklara valet när du ska bygga ett attefallshus. Vi erbjuder ett 20-tal färdiga byggsatser till låg kostnad och alltid med fri frakt! Maximera antalet kvadratmetrar. Kanske för en trevlig gäststuga, eller kombinerat fritidshus och förråd.


Utgå gärna från våra standardmodeller, men i stort så. Köp färdiga attefallshus , fjällstugor och fritidshus till fast pris. Vi brinner för arkitektur och unika huslösningar.


ATTEFALLSHUS MARIA FUNKTION. Vi på Modulhus har som mål att vara en innovativ spjutspets inom byggnation. Ett attefallshus kan byggas som extra bosta växthus, uterum, bastuhus eller liknande. Här är en guide om allt från regler till hur du kan bygga ditt.


Välj mellan över 1olika modeller av attefallshus i storlekar mellan till m². Fri frakt ingår vid alla köp över 2kr. Köp din nya komplementbyggnad. Det krävs bygglov för nybyggnad men attefallshus är.


Den erbjuder komplett kök, badrum. Nu ska Boverket utreda frågan och presentera ett förslag. Här är olika typer av attefallshus – nu även som både uterum och växthus. Gästhus, bastu eller förråd – ett attefallshus på tomten kan fylla många funktioner. Lantliv har valt ut yteffektiva och snygga attefallshus – och ingen.


Den viktigaste nyheten är att man ger. Storlek på ett attefallshus. Den högsta höjden från mark till taknock får vara meter.


Kan användas som gäststuga, sudentbosta ateljé, eller poolhus t ex. Vår guide för hur du ska tänka när du ska välja attefallshus. Betongplatta, krypgrund eller plintgrund.


Ska du bygga attefallshus , kanske som extrabostad eller funktionell ­komplementbyggnad? Göteborg, som tar på sig uppdrag i hela Norden. Vi levererar kundanpassade attefallshus , fritidshus och friggebodar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg