torsdag 4 februari 2016

Plannja bandtäckning

I händerna på duktiga plåtslagare blir Plannja Planplåt ett vackert skiv- eller bandtäckt tak på byggnader där materialets stora flexibilitet, höga kvalitet. Denna Tekniska information behandlar bandtäckning med Plannja Planplåt i stål och aluminium. Anvisningarna i denna skrift är allmän giltiga.


Klassisk nordisk bandtäckning - ett hantverk av plåtslagare. This feature is not available right now. En skicklig plåtslagare kan förvandla Plannja Planplåt till ett vackert skiv- eller.

Vill man satsa på ett klassiskt tak så passar bandtäckning väldigt. Nu kan du välja den senaste trenden inom tak. Plannja Trend är ett lättmonterat tak som ger ditt hus ett extra lyft. Alla som drömmer om ett förstklassigt. Re: Planplåt för bandtäckning , pris?


Vi har valmat tak vilket gör det något krångligare - men visst, det är ju inte raketforskning vi talar om. Ja tack, Plannja kan skicka mig information om produktnyheter och erbjudanden. Erfarenheter säger lägg inte klicktak utan riktig dubbelfalsad bandtäckning då det är mycket bättre på alla viss.

Sen är rekommendationen från. Plannja AB: Planplåt produkt beskrivning i ByggfaktaDocu, din källa till marknadens byggprodukter och tillverkare. På K-rauta hittar du prisvärd takplåt av hög kvalitet från till exempel Plannja.


Vi erbjuder plåttak i klassiskt utförande men även mer moderna lösningar. Takplåt som monteras enkelt med hjälp av klickfunktion. Ser ut som den klassiska bandtäckningen, men mycket lättare att montera till en bråkdel av priset.


Snygga smarta tak KlickTak Plåttak för egen montering. Monteras med klicklåsning. Ser ut som bandtäckning och Falsat plåttak, montering för gör det Självare.


Vi hoppas kunna öppna igen på söndag kväll. Vi arbetar med all form av plåt på tak och även andra inklädnader av plåtdetaljer som tex fönsterbleck, sparklister med mera. Ni kan välja mellan ett stiligt.


Få ditt tak att se ut som en traditionell bandtäckning med modern teknik. Nostalgi är ett plåttak tillverkat med modern klickteknik och ett utseende som ett traditionellt plåttak med bandtäckning. Plannja erbjuder marknadens bredaste sortiment av takavvattning. Wosab utför bandtäckning som är en säker lösning vid låglutande tak där man ej kan använda tegel.


Kontakta oss så tar vi fram en lösning för dig!

Lägga plåttak eller byta till ny takplåt eller takpannor av plåt? Här får du bra tips om plåttak och takplåt med beskrivning hur du lägger nytt plåttak.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg