onsdag 10 februari 2016

Rund sammetskudde

Hitta dina favoriter bland Sleepos stora sortiment. Fynda stolar, puffar och mer! Unna dig och ditt hem något extra. En rund sammetskudde i en skön och dämpad nyans av ljusblå från Madam Stoltz. Vackert vecksyddd och mjuk som en dröm!


En kudde som ger liv och dynamik i soffan.

Alltid smakfull, lekfull inredning och du hittar den i vår webshop. Härligt mjuk sammetskudde med snygg rynkdetalj på framsidan. Ni vet ju att jag är mycket för det här med att skapa balans och harmoni när jag inreder ;-) Tänkte visa hur en kudde kan göra stor skillnad för hela intrycket. En unik mix av mode och inredning i Boho stil. Köp kuddar i butik eller online.


Shoppa kuddfodral online hos Ellos. Välj dina favoriter bland Sleepos stora sortiment. Innerkudde i hålfiber ingår.

Här på artikelsidan kan du lägga till block med valfritt innehåll, precis som på startsidan. Kudden kommer med innerkudde. Här finns andra komponenter att välja, t. Här hittar du mängder med prydnadskuddar och kuddfodral till ditt hem. Fyll soffan med blandade kuddar för hög mysfaktor. Sy fast den runda cirkeln på fram sidan av kudden.


Dekorera ditt hem med nya prydnadskuddar från JYSK. Handla heminredning online. Stor utbud av mattor, gardiner i sammet, påslakan i linne, inredning och lampor från välkända varumärken.


En riktigt fin nyhet i höst är dessa underbara runda kuddar i sammet. Kuddarna är gjorda i Indien i Udda Tinas egen design och finns i flera olika färger. Rund sammetskudde i svart från Madam Stoltz. Mest sålda sammetskuddar just nu: svart sammetskudde , röd sammetskudde , vinröd sammetskudde , lila sammetskudde , grå sammetskudde , grön sammetskudde. Dra sedan över tyget runt puffen och fäst fast det med hjälp av ditt lim samt en häftpistol.


Låt allt torka och klipp bort överflödigt tyg. Piffa soffan eller sängen med kuddar i olika mönster och färger, tillsammans en mysig pläd blir rummet både mjuk och inbjudande. Blanda gärna olika former och.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg