tisdag 9 februari 2016

Lamputtag dubbelt

Infällt lamputtag med två jordade 2-poliga lamputtag. Fästs i standardapparatdosa. Utanpåliggande och 3-poligt kronuttag med krok.


Vi har ett lamputtag i tak, det är av den lösa sorten, dvs ingen kopplingsdosa utan kablarna sticker ut någon decimeter från taket och uttaget. Snygga lamputtag för montering både på vägg och i tak. Har mig veterligen inte funnits tidigare. Dubbelt jordat lamputtag för tak med krok.


Har bara sett för vägg samt kronuttag för tag. Vitt lamputtag med snabbanslutning. Takdoslock med jordat 2-poligt lamputtag och krok. Med upphängningskrok, max kg.


Takmonterat lamputtag med krok för upphängning av taklampa, max kg. Lamputtag tak Bårebo För takdosa, infälld. För utanpåliggande montage eller infästning i befintlig takdosa. Snabbanslutning av ledare. På lamputtaget kan också ett extra uttag AKLenkelt monteras så att man får ett dubbelt lamputtag i tak.


Leveranstid: dag vid order innan 16. Godkänd för vidarekoppling och avgrening. Teknisk specifikation: 250V, 6A. DCL jordat lamputtag , takuttag, infällt. Jag hade ett sånt där trepoligt lamputtag i lägenheten - ni vet ett sånt som hör ihop med en dubbel strömbrytare, så man kan välja att bara tända halva.


Eluttag, utanpåliggande, dubbelt från Hjertmans. För infällt montage i standard takdosa med 70mm fästskruvavstånd. Extraisolerad armatur är märkt med dubbel -kvadratmärket.


The cookies we want to set are for analytics purposes only. These tell us things such as how visitors get to our site, what. Hyllplats: Välj varuhus Loading. Se en kort video om lamputtag eller anmäl dig till hela Elot Elskola alternativt.


Vägguttag, eluttag och lamputtag i hög kvalité.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg