måndag 29 februari 2016

Fiskebåt aluminium

Renodlade sportfiskebåtar i aluminium med mer fart och mindre motorer. Svensktillverkat och miljöskonsamt båtalternativ för minimalt underhåll. Stabil och lättplanande fiskebåt.


Lämplig för frontmonterad trollingmotor. Liten och lätt aluminiumbåt för fiske och fritid. Quintrex aluminiumbåtar byggs för att hålla länge.


Ett nytt begrepp som har lanserats är Alufibre där skrovet är i aluminium medan inredningen är i. Kompromisslös fiskebåt för dig som vill ha det bästa: 4Sniper. Sniper är en kompromisslös fiskebåt för den som vill ha det bästa. Utrustning: Jag behöver råd. Jag är ute efter en roddbåt i aluminium just för att hålla nere vikten.


Vår webshop Mojoshop är fylld med alla typer av tillbehör du kan tänka dig för din fiskebåt oavsett fabrikat. Vårt mål är att bygga världens bästa aluminiumbåtar, designade från grunden för att låta dig överkomma alla utmaningar du kan ställas inför på vattnet. Det är fler och fler som upptäckt tjusningen med fiske.


Silver har ett par modeller som passar lite extra bra. Det finns en enorm industri uppbyggd kring fiskeentusiast, och i hjärtat av det är båttillverkaren. Timmer, glasfiber, aluminium - val kan vara överväldigande. Hitta Fiskebåt s till salu i på Boatshop24.


De båttyper vi bygger är mindre arbetsbåtar, fiskebåtar och praktiska stryktåliga fritidsbåtar. Skulle också vilja veta vad det är för fördelar eller nackdel mellan en båt i aluminium respektive i plast. Aluminium har ett bra eget skydd mot korrosion,. Våra båtar är omsorgsfullt handupplagda och tillverkade av de bästa material dagens marknad har att.


Idag 14:Äldre plastbåt. Kolla filmen, skulle väl räcka som fiskebåt rätt långt. GRATIS annonsering för alla. Annonsera begagnade och nya saker.


Many people asked us when they finally could see and try the boat. The version 650HT Hard Top is available now! För dig som vill ha en seriös fiskebåt. Oskwig väger lätt och går lätt i vattnet vilket gör att det inte krävs så stor motor,.


Highfield är en serie aluminiumskrovs RIB-båtar och jollar med PVC eller Hypalon Tuber, som utvecklats i några av de tuffaste förhållandena i världen, Stora.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg