måndag 22 februari 2016

Jordankare torkvinda

Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - På Online Shopping. Passar både parasollstång och torkvinda. Välkommen till oss på Jula!


Kilformat jordankare som enkelt slås ner i marken och håller torkvindan stadigt på plats.

Inställbart för 3 och mm rör. Marknadens bästa torkvinda ! Jordankaret är inställbart för rör med diametern 3 och mm. Slås enkelt ner i marken och håller torkvindan stadigt på plats. Med jordankare sitter torkvindan stadigt i marken. Smidig kilform gör att den lätt slås ner i marken, du slipper grävandet och cementen.


Kapacitet: ½ – st maskintvättar. Harald Nyborg - Fyndmarknaden.

Torkvindan roterar, så du kan stå kvar på samma. Se om varan finns i butik. Jämför priser och läs recensioner på Trädgårdstillbehör.


Ska köpa mig några jordankare och dunka ned i marken som fästen till min spaljé. Jag har använt jordankare förut men då gjutit fast dem och då kan man ju. Tillhörande jordankare håller torkvindan stadigt på. Praktisk trearmad torkvinda för utomhusbruk i galvaniserat stålrör med kors och armar i aluminium för. Kraftigt jordankare i vädertåligt material.


TORKVINDA WILMER RÖRETS 45M. Skruvas enkelt ner i marken med medföljande verktyg. Lokala avvikelser i sortiment kan förekomma.


Vi reserverar oss för tryckfel, avgiftshöjningar från leverantör samt slutförsäljning. Berg eller sten är inget problem. Sortimentet och tillgång varierar mellan varuhusen. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts.


Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg