måndag 15 februari 2016

Bygga en innervägg

Att sätta upp en innervägg är inte allt för svårt, men som alltid gäller det att planera väl innan arbetet börjar. Bygga innervägg med träreglar. Följ guiden för att lyckas!


Så bygger du upp en innervägg med hjälp av träreglar. Våga vägra öppen planlösning och. Hur bygger man en mellanvägg? Här hittar du tips och beskrivning med förklarande fotografier om hur du sätter upp en mellanvägg. När du planerar att bygga en innervägg kan det vara praktiskt att göra en enkel skiss som visar hur du vill ha den.


Har du tänkt bygga en vägg med en. Skruva fast en regel, syll, längs markerinen på golvet. I taket ska en mot-svarande regel fästas, ett hammarband. Läs om hur man bygger en innervägg med trästomme.


Du hittar även projektbeskrivningar till de flesta av dina byggprojekt, så oavsett om du ska bygga en friggebo. Regelväggen, med stående reglar, är den vanligaste innerväggen. Klimatavskiljande vägg som inte är yttervägg är detsamma som en värmeisolerad innervägg. Behöver du fler rum hemma? Att dela av ett rum genom att sätta upp en ny innervägg är inte alltför svårt, men som alltid gäller det att.


Har två relativt stora rum som jag vill bygga om till tre. Dvs, jag skall ta bort en vägg och bygga två nya. Målet är att göra dessa väggar. Jag ska bygga en innervägg varpå köksskåp ska fästas, både bänk och vägg.


På vilken höjd över golv ska jag sätta kortlingar? Skapa nya rum med en rejäl innervägg. Bibliotek, lekrum eller kontor – möjligheterna är oändliga. Vi vill bygga en mellanvägg för att skapa ett extra rum.


Gärna med skjutdörr för att spara plats då det är en liten lägenhet. Idag känner vi oss som riktiga proffssnickare! Idag har vi nämligen påbörjat bygget av innerväggen i vårt sovrum.


Eller vi började väl kanske redan i fredags. Här visar vi hur du monterar en innervägg som sedan enkelt kan tas ned igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg