tisdag 18 augusti 2015

Tvinnad textilkabel

Alla typer av kabel, sladdar, belysning och tillbehör. Tvinnad textilkabel för din design. Snyggt tvinnad textilsladd för din design. Finns i flera färger och med eller utan jordkabel.


Säljs per löpmeter och som.

Svart lamphållare av bakelit med meter textilkabel samt svartglaserad takkopp. Sätt lite färg på tillvaron! Ansluts ojordade textilsladd är perfekt för dig som gillar design och vill snygga till lamparmaturer och andra elektriska prylar i. Textilkabel för String Lights, täckt av viskostyg, Svart-vit sicksack RZ04.


Vilket material ska man välja på sin textilsladd: silkeseffekt, bomull eller linne? Många kunder frågar oss: vad är skillnaden mellan sideneffekt, bomull eller. Man använde sig av impregnerat tyg som lindades kring.


Svart tvinnad 2x75mm textilkabel som passar utmärkt att kombinera med lampseet i valfri färg.

Guldfärgad tvinnad textilkabel med jordkabel. Mått 3xmm och den är perfekt att använda som sladd i vanliga lampor i hemmet. Välkommen till Sekelskifte och våra lamptillbehör i gammaldags stil! Här finner du sladd på löpmeter, ojordade och jordade sladdar, släta till tvinnade sladdar. Jämför pris på Inomhusbelysning från tusentals webbutiker och se till att du gör en.


Kablar för installation hittar du på Enelco. Lamphållare med textilkabel Svart Elamphållare med tygklädd kabel. En felaktigt e-postadress, ett felaktigt användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel. Snabba leveranser, nöjda kunder.


Isolatorknopp Isolatorknopp (isolator) i porslin med mässingsskruv, för fäste av tvinnad kabel. Enligt svenska regler får sladd som ingår i en fast. Hitta och köp textilkabel hos Kelkoo. Jämför priser på textilkabel och handla textilkabel på nätet från bra webbutiker online.


Svart tvinnad textilkabel , svart takkåpa i metall. Taklampa Bellissimo i färgat glas. Tvåleda tvinnad , textilspunnen sladd av samma typ som de första elsladdarna för inomhusbruk.

Retroinspirerad lamphållare med m tvinnad textilkabel med stickpropp. Strömbrytaren är monterad på lamphållaren - enkel att tända och släcka. Sladdställ med brytare textilkabel tvinnad Guld.


LED-lampor, LED-spotlights och textilkabel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg