måndag 3 augusti 2015

Mantlad kabel

Elkablar består av elektriska ledare omslutna av isoleringsmaterial. De kan användas för energiöverföring eller elektronisk kommunikation. Högflexibel PUR- mantlad fiberoptisk kabel för användning i släpkedjor. Klarar upp till miljoner cykler. Se teknisk data och beställ i. PVC-isolerad kabel (N07VA5EV-U).


AL-skärma PE- och PVC- mantlad. För fast förläggning, även upphängd i bärlina samt skyddad mot mekanisk åverkan i mark. Anslutningskabel för eltillbehör på fordon, svart ytterhölje, mantlad. Avses för användning till bl. Mantlad kabel temperaturgivare SensyTemp TSC400.


Den mantlade kabel temperaturgivaren SensyTemp TSC4är baserat på MI- kabel för snabb och noggrann. Flerkardelig konstruktion som är följsam även i kyla. Gröna trummor Nexans har också introducerat så kallade gröna kabeltrummor. Här hittar du kabel , sladdställ och flexrör i färdiga längder och på löpmeter. Installationskablar, jordkablar, nätverkskablar och många fler Rätt typ av kabel till ditt projekt – hos oss hittar du olika typer av kablar för olika ändamål.


Dessa PVC mantlade anslutningskablar används som förlängningskabel och anslutningskabel. Stilrent orange varningsblixtljus med svart ram. Innehåller dioder och blixtmönster. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.


Svagströmskabel och signalkabel för störningsfri signal. Erkända varumärken och kablar som elektrikern gärna arbetar med. Din vara har lagts i varukorgen. Vitt blixtljus med fyra LED dioder och blixtmönster.


Ger god visibilitet och ökar din synlighet för andra. Kabeln har en skärm av glödgad koppartråd med motspiral. Dock ej i explosionsfarliga rum. PEX-isolerad och PVC- mantlad kabel.


Klicka på länken för att se betydelser av mantla på synonymer. En PUR- mantlad anslutningskabel är smidigare att jobba med eftersom den har tunnare mantel,. VLF Nya kablar 3xUo, minst min.


Gamla kablar 2xUo, minst min.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg