torsdag 27 augusti 2015

Neoprene metervara

Handla metervara och mycket annat hos Cellbes. Förnya ditt badrum hos Cellbes. Lakan, örngott, påslakan och mer. Från förkläden till muggar. Hitta massvis av Handarbete på ShopAlike.


Jag har hittat en tunn förut på en nätbutik som säljer tyg men de verkar inte ha kvar det. Ett elastiskt och mjukt, modernt tyg som påminner om neopren , som man känner igen från surfdräkter. Stort utbud från Hundratals butiker! Passar bra till klänningar, kjolar och byxor. Här på nätet visar vi enbart ett urval av våra tyger.


Någon som vet var man kan köpa neopren som metervara ? Jag behöver nån kvadratmeter för att sy fodral till batterier och till min iPod. Tydligen funkade inte länken till tyget direkt klicka på accessories bläddra ner till fabrics neoprene. E2förpackning Resår Färg:.


Neopren Scuba - Fler färger. Materialet används inom dykningen. Resår Bred resår Metervara Vill du köpa en hel förpackning dvs. Knä- och skenbensskydd i neopren och hårdplastförstärkt.


Perfekt för katamaran-, skiff eller annan typ av segling där du behöver skydda dina knän. Letar du efter neopren metervara ? Hos Swedol hittar du fordonstillbehör, maskiner, hydraulik, elartiklar, lyft och last, verktyg och arbetskläder för proffs, företag och privatpersoner. Visa alternativa produkter. Surfare och tillverkare av våtdräkter, inklusive Patagonia, har varit beroende av neopren under många år trots att det är ett oljebaserat,. Jag tänker sy några saker i neopren (mm dubbelnylon) men det går inte så bra i symaskinen.


Riktigt jäv…dåligt för att vara mer exakt. Gummibeklädd handflata och fingrar. Kardborrband vid handleden. Vi gillar friluftsliv och en aktiv fritid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg