måndag 17 augusti 2015

Myggnät aluminium

Shoppa bekvämt direkt från soffan. Myggnät från kända varumärken! Detta mycket slitstarka myggnät är anpassat för fönster. Det spänns upp med hjälp av den medföljande aluminiumramen.


Välkommen till oss på Jula! Vi vill att människor ska vilja fixa. Ramen är av pulverlackerad aluminium.


Alla profiler så som kassett och lister på myggnätsrullgardinen är gjorda av aluminium. Handtagen är gjorda av hållbart plastmaterial och själva myggnätet är. Beställ myggnät i slitstark PVC.


Du kan behålla myggnäten i när du stänger fönstret. Specialmått är möjligt mot. Vi ger års garanti på våra produkter. Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt.


Bästa Priset På Insektsnät Fönster. Spara tid och pengar med Kelkoo. Kvalitet direkt från tillverkaren! Se till att inte släppa in mygg, flugor och andra insekter med diskreta och lättmonterade myggnät (insektsnät).


Kundanpassad metallduk med annan maskvidd eller tråddiameter kan levereras på begäran. Håll mygg, flugor och andra insekter utomhus med diskreta och lättmonterade myggnät (insektsnät). JW Nordic, tillverkare av solskydd för din hemmiljö. Välj mellan persienner och plisséer i olika färger.


Vi har även myggnät för dina fönster och dörrar. Dessa släpper in luft men inte. Aluminium och myggnät av hög kvalité gör att ditt myggfönster kommer att hålla i många år. Priset på myggfönstret bestäms av materialåtgången. Levereras i 6mm bredd på rulle á m. Tråddiameter mm och hålstorlek 5xmm.


Sidoskenorna är tillverkade i strängpressad aluminium med borstar på sidorna för att sluta tätt. Myggdörren Myggsvängen ser till att du slipper besvärande insekter inomhus. Myggsvängen” är en patentera elegant och smart myggdörr i aluminium som ger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg