fredag 14 augusti 2015

Timer för motorvärmare

Nordens bredaste sortiment av tillbehör till hemelektronik! Passa på att fynda redan idag! Spana in våra nyheter här. Produkter i begränsat antal. Motorvärmare för alla slags bilar.


Inkl kupéfläkt och bluetooth.

Köp motorvärmare från DEFA och Calix till låga priser. Ställ in tiden via en timer Med en timer eller ett kopplingsur kan du i förväg bestämma hur länge du vill att lampor ska lysa och när motorvärmaren ska vara. Eluttag för att värma bilmotor och kupé med ett brett sortiment av olika insatser. Våra stolpar monteras med kapsling, elplint,.


Kopplingsur för motorvärmare. Ställ in avresetiden så anpassar timern automatiskt inkopplingstiden beroende på utomhustemperaturen. Smidig lösning för motorvärmare.


Allt du behöver göra är att välja när du vill.

Perfekt för kupévärmare och motorvärmare. Timer till kupévärmare Modernum Art. Visa alternativa produkter. Jordad och petskyddad dygnstimer anpassad för utomhusbruk.


Både timern och uttaget är utrustade med skyddslock. Hitta din motorvärmare Kom igång. AutoTime är en temperaturstyrd elektronisk timer som kopplar in din motorvärmare i rätt tid före inställd avreseti med hänsyn till rådande utomhustemperatur. Jordad timer med mekanisk h-skiva för utomhusbruk (IP44).


Kan slå på och av ansluten apparat med minuters-intervall. Lägsta funktionstemperatur: -25°C. Enkel automatisering för att slippa gå ut och ändra kopplingsur eller sätta motorvärmarsladden i uttaget. Det heter veckotimer för man kan programmera hela veckan med tiotalet olika program som kan köras parallellt och som kan stängas av eller på utan att programmet.


Trött på att gå upp tidigt på morgonen för att starta motorvärmaren ? Ja visst, det borde det göra om det inte är något annat skumt med uttaget. Timern ställs in med starttid och sluttid. Se bara till att det är en timer för utomhusbruk.


Jag ska montera upp ett eluttag på utsidan av mitt garage för att använda till motorvärmaren och vill ha det styrt med en timer. Att värma upp sin bil innan man kör har flera fördelar.

Kapslingen kan valfritt bestyckas med olika insatser för motorvärmare. Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg